MUD CLOTH

Mud cloth, το ύφασμα «βαμμένο με λάσπη» - 6 τρόποι να ντύσεις το σπίτι


Έχει ιδιαίτερο στιλ. Αποπνέει ζεστασιά και μποέμικο ύφος.

Μud cloth. Ένα ύφασμα με αφρικάνικη προέλευση, «βαμμένο με λάσπη», ραμμένο σε λωρίδες που τις ρίζες του έχει στα βάθη των αιώνων. Συγκεκριμένα, τον 12ο αιώνα κατασκευαζόταν από άνδρες και οι γυναίκες το έβαφαν. Αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες διακοσμητικές τάσεις που κερδίζει τις εντυπώσεις για το μοναδικό της στιλ.

Γεωμετρικά σχήματα. Γραμμές. Τελείες. Λευκό με μαύρα σχέδια και μαύρο με λευκά σχέδια αλλά και σχηματισμοί σε άλλες αποχρώσεις που δεν είναι τόσο συνηθισμένες. Μοτίβα που μπορούν να δώσουν ξεχωριστό ύφος σε πολλές γωνιές του σπιτιού. Το mud cloth μπορείτε να το συναντήσετε σε μαξιλάρια, σε ταπετσαρίες, σε τραπεζομάντιλα, σε κλινοσκεπάσματα, σε στολίδια, σε πολυθρόνα, στον τοίχο.

Και οι ιδέες δεν σταματούν εκεί. Η διαδικασία κατασκευής του δεν είναι τόσο απλή και γι’αυτό, αναλογικά, η τιμή του δεν είναι τόσο χαμηλή. Το mud cloth μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και με φαντασία να «ντύσετε» την γωνιά του σπιτιού σας που εσείς επιθυμείτε. Το σπίτι μπορεί να μεταμορφωθεί και να νιώσετε ότι βρίσκεστε μακριά από την πόλη.

1) Μud cloth σε μαξιλάρια: Τα μαξιλάρια από mud cloth είναι από μόνα τους μια διακοσμητική τάση την φετινή σεζόν και μπορούν να έχουν θέση τόσο στο καθιστικό, όσο στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα. Ένα τέτοιο μαξιλάρι μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ του χώρου σας.

 

2) Χειροπετσέτες από mud cloth στην τραπεζαρία σας

 

3) Πολυθρόνα με επένδυση απο mud cloth

 

 

4) Mud cloth στο καθιστικό

 

5) Μud cloth στην κρεβατοκάμαρα. Σε μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα.

 

6) Μud cloth σε τραπεζομάντιλο

 

 

 

 

 

TAGS