PHOTOGRAPHS ISSUE

Διακόσμησε το σπίτι με φωτογραφίες - 5 πρωτότυποι τρόποι


Στιγμιότυπα από το παρελθόν και το παρόν που αγαπάμε και μας κάνουν να χαμογελάμε.

 

Οι φωτογραφίες για πολλούς είναι κάτι αγαπημένο. Κομμάτι αναμνήσεων που θέλουν να έχει σε περίοπτη θέση στο χώρο τους. Του σπιτιού ή του γραφείου τους. Πολλές φωτογραφίες είναι καταχωνιασμένες σε άλμπουμ ή στολίζονται στο χώρο με κορνίζες που πλέον δεν συμβαδίζουν με το γούστο σας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει στον προσωπικό σας χώρο. Με φαντασία και δημιουργικότητα μπορείτε να αναβαθμίσετε τον τρόπο που τις διακοσμούσατε μέχρι πρότινος. Υπάρχουν τρόποι να δώσετε άλλη διάσταση στην παρουσία τους στον χώρο, δίνοντάς τους καλλιτεχνικό touch. Το μυστικό για να μην πέσετε υπερβολές είναι να εντάξετε τις φωτογραφίες στο χώρο με διακοσμητικό τρόπο που να συμβαδίζει με τις αποχρώσεις και το στυλ του συνολικού χώρου. Αν ο χώρος έχει μίνιμαλ ύφος, τότε με μίνιμαλ τρόπο θα πρέπει να τις εντάξετε.

Ακολουθούν 5 τρόποι να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες πρωτότυπα στο χώρο:

1) Φωτογραφίες σε κάδρα στον τοίχο: Οι φωτογραφίες δεν μπαίνουν σε κορνίζες.Μπαίνουν σε κάδρα και αναβαθμίζουν τον χώρο.

 

 

2) Φωτογραφίες σε καμβά:  Ένα διακοσμητικό τρεντ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

 

3) Φωτογραφίες που παίρνουν σχήμα. Μια πρωτότυπη κατασκευή αυτή που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Οι φωτογραφίες γίνονται «ψηφία» σε ένα ρολόι τοίχου.

 

4) Φωτογραφίες με φωτισμό: Ένα εφέ που θα κάνει την γωνιά του σπιτιού σας ονειρική, ιδίως ενόψει γιορτών.