Shutterstock
Shutterstock
ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Διακόσμηση δέντρου στα λευκά- Χιονισμένο και σικ


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο γίνεται το επίκεντρο ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των εορτών τόσο για εσάς και την οικογένεια σας, όσο και για τους φίλους και λοιπούς καλεσμένους που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Τα καταστήματα γεμίζουν  κάθε χρόνο με εκατοντάδες λαμπιόνια και στολίδια και οι βιτρίνες κάνουν πράξη τις διακοσμητικές προτάσεις των ειδικών, που προσπαθούν να σας εμπνεύσουν.

Και μπορεί η  παράδοση να θέλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο καταπράσινο και στολισμένο με κόκκινο, χρυσό ή ασημί, μα αν έχετε διάθεση για κάτι μοντέρνο και διαφορετικό , ένα ολόλευκο έλατο θα φέρει τα χιόνια μέσα στο σαλόνι σας και θα δημιουργήσει την αίσθηση πως βρίσκεστε σε κάποιο χιονισμένο αλπικό χωριό μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό!

Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι ψεύτικου χιονιού για να μεταμορφώσετε το κλασικό πράσινο έλατο σε ένα χιονισμένο δέντρο.

Διαφορετικά, ρίξτε μεγάλη ποσότητα ψεύτικου χιονιού, που το βρίσκετε εύκολα στο εμπόριο ή το φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, αρκεί να κόψετε χαρτί υγείας σε κομματάκια κι έπειτα να το βάλετε στο μπλέντερ.

Οι συνδυασμοί ποικίλουν:

  • Στολίδια όπως κουκουνάρια, αγγέλους, κουδουνάκια, αστέρια, μπάλες, κορδέλες, κορνίζες  σε μπεζ ή μπρονζέ τόνους δίνουν μοναδικό αριστοκρατικό στιλ σε αυτή τη διακόσμηση.
  • Εναλλακτικά, οι παλ μεταλλικές αποχρώσεις στις μπάλες αλλά και τα υπόλοιπα στολίδια διατηρούν το μίνιμαλ ύφος του χιονισμένου δέντρου για εσάς που προτιμάτε κάτι διακριτικό.
  • Μπορείτε να επιλέξετε το χρωματικό συνδυασμό κόκκινου και μαύρου για να το κάνετε ακόμα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό.
  • Διατηρήστε το total white με λευκές κορδέλες και στολίδια και λαμπιόνια σε λευκή απόχρωση.
  • Δημιουργήστε ένα παγωμένο βασίλειο με διάφανες μπάλες και σταλακτίτες, ασημένιες γιρλάντες και λευκά λαμπιόνια.