NATURAL CHRISTMAS TREE

Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με 5 φυσικά υλικά


Αν δεν έχεις στολίσει ακόμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, σου προτείνουμε ιδέες για να το κάνεις να ξεχωρίσει και την φετινή χρονιά να πρωτοτυπήσει ως προς την διακόσμησή του.

Τα στολίδια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μεν εντυπωσιακά αλλά ίσως δεν προσφέρουν το κάτι διαφορετικό που αναζητάς για να στολίσεις φέτος το εμβληματικό σύμβολο των γιορτών, το δέντρο σου. Η φύση προσφέρει πολλές, εναλλακτικές προτάσεις για τον στολισμό του που ίσως μην είχες σκεφτεί μέχρι πρότινος.

Υλικά όπως η κανέλα, το πορτοκάλι ή το μήλο μπορούν να γίνουν στολίδια σε ένα δέντρο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο που μπορεί να στόλισες τις προηγούμενες χρονιές.

Ο χώρος του σαλονιού θα μοσχοβολήσει και όλοι θα ρωτούν από πού έρχονται όλες αυτές οι ευχάριστες μυρωδιές. Οι γιορτές θέλουν φαντασία, δημιουργικότητα και έξυπνες ιδέες.

Οι καιροί δεν επιτρέπουν μεγάλα έξοδα και γιατί να μην επωφεληθείς από υλικά που μπορεί να έχεις ήδη στο σπίτι σου! Ένα δέντρο στολισμένο πρωτότυπα και εναλλακτικά που θα το κάνει να ξεχωρίσει! Πάρε ιδέες και βάλ’του τα πέντε φυσικά υλικά που ακολουθούν!

1) Διακόσμησε το δέντρο με φρέσκα λουλούδια: Το σαλόνι θα μοσχοβολήσει και κάθε φορά θα παίρνει άλλο χρόνια από τα λουλούδια που το στολίζεις. Μια πρωτότυπη και άκρως ρομαντική επιλογή.

 

 

2) Διακόσμησε το δέντρο με στικς κανέλας: Αγαπημένο καρύκευμα του χειμώνα. Οι συνταγές των γιορτών το αγαπούν!

 

3) Διακόσμησε το δέντρο με μήλα

 

 

4) Διακόσμησε το δέντρο με λεμόνι

5) Διακόσμησε το δέντρο με πορτοκάλια: