Ενας κόκκινος καναπές μπορεί να αλλάξει όλο το σπίτι - Δες τους τρόπους | 0 bovary.gr
Ενας κόκκινος καναπές μπορεί να αλλάξει όλο το σπίτι - Δες τους τρόπους | 0 bovary.gr
RED SOFA

Ενας κόκκινος καναπές μπορεί να αλλάξει όλο το σπίτι - Δες τους τρόπους


Αυτή τη χρονιά, επιζητούμε το «διαφορετικό», την αλλαγή που θα μας ανανεώσει. Για να δούμε όμως την αλλαγή που θέλουμε πρέπει να τολμήσουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Ισως δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν στο σαλόνι τους έναν κατακόκκινο καναπέ.

Το κόκκινο δεν είναι μόνο το χρώμα που καθρεφτίζει τα φλογερά συναισθήματα, το πάθος και την ένταση, είναι και το χρώμα που αποπνέει ζεστασιά, ζωηράδα, χαρά.

Ενα και μόνο διακοσμητικό στοιχείο σε κόκκινο χρώμα μπορεί να αλλάξει εντελώς το σαλόνι σας. Ας πούμε ένας κατακόκκινος καναπές.

Δεν τον βλέπουμε συχνά στη διακόσμηση του σπιτιού ωστόσο μπορεί χωρίς κόπο να κλέψει την προσοχή στον χώρο. Ενας κόκκινος καναπές μπορεί να δημιουργήσει εύκολα την αίσθηση πολυτέλειας, μπορεί να δηλώνει εκκεντρικότητα και ροκ διάθεση.

Το κόκκινο σαφώς και δεν μπορεί να ταιριάζει με όλα στη διακόσμηση του σπιτιού και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα συνδυαστεί.

Πολλές φορές βλέπουμε σε σαλόνια που κυριαρχεί το λευκό να τοποθετείτε απλά ένας κόκκινος καναπές. Ο κόκκινος καναπές σαφέστατα μπορεί να αναβαθμίσει τον χώρο, αλλά πάντα σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο διάκοσμο που θα πρέπει να δένει αρμονικά μαζί του.

Διαφορετικά, ο χώρος είτε οδηγείται στην υπερβολή είτε χάνει κάθε ενδιαφέρον.

Λάθη που πρέπει να αποφύγεις

1) Αν ένας κόκκινος καναπές μπει σε ένα σαλόνι, δεν θέλουμε οι τοίχοι να έχουν πάρα πολύ ζωηρά χρώματα. Το αποτέλεσμα τότε γίνεται υπερβολικό.

2) Οι επιλογές στις αποχρώσεις του κόκκινου ποικίλλουν. Μπορεί το κόκκινο που θα επιλέξετε να ξεφεύγει από το κραυγαλέο κατακόκκινο που μπορεί να μην ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο.

3) Βάζα, έργα τέχνης, χαλιά με κόκκινες λεπτομέρειες μπορούν να ταιριάξουν αρμονικά μαζί του.

4) Φροντίζουμε τα χρώματα που επικρατούν να είναι ουδέτερα και γήινα. Ενας κόκκινος καναπές αναδεικνύεται καλύτερα έτσι.

Ιδέες για τον εντάξεις στο σαλόνι σου - «Αντιγράφοντας» τα παρακάτω στιλ

 

 

 

 

A photo posted by IVY | Concept. (@ivy.concept) on Jan 2, 2017 at 6:47am PST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A photo posted by KAPRANDESIGN (@kapran_design) on Dec 25, 2016 at 1:51am PST

 

 

A photo posted by Natasha Smith (@historybits) on Dec 17, 2016 at 7:54am PST

 

 

 

 

A photo posted by ARCHANA DHANKAR (@fashionforroyals) on Dec 11, 2016 at 11:52am PST

 

 

 

A photo posted by Pixocasa (@pixocasa) on Nov 30, 2016 at 12:44am PST