FORD
FORD
08|04|2017 15:59
SHARE
Απο τη Ford

Τέλος η αϋπνία -Ηρθε η κούνια που ξεγελά το μωρό σας και το κοιμίζει σε δευτερόλεπτα


Με τα μωρά δεν πρέπει να τα βάζεις. Και αυτό, η αυτοκινητοβιομηχανία FORD, το γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως πολύ καλά γνωρίζει τις ανάγκες των γονιών για περισσότερο ύπνο. Αν και η βρεφική ηλικία δεν είναι το target group της Ford, η γνώση που έχει αποκτήσει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά τους χρήστες των πίσω καθισμάτων, είναι τεράστια.
Η ιδέα ήταν μία κούνια, που να προσομοιώνει την εμπειρία της βόλτας με αυτοκίνητο. Η κίνηση του αυτοκινήτου από μόνη της, λειτουργεί χαλαρωτικά για τα μωρά, τα οποία μετά από λίγο αποκοιμούνται. 

Η υλοποίηση ήρθε από τον σχεδιαστή Αλεχάντρο Λόπες Μπράβο, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του: «Μετά από πολλά χρόνια που μιλάμε με μαμάδες και μπαμπάδες, γνωρίζουμε ότι οι γονείς ειδικά των νεογένητων είναι απελπισμένοι για λίγο ύπνο. Αλλά ενώ ένα αυτοκίνητο μπορεί να κάνει θαύματα στον ύπνο του μωρού, οι γονείς πρέπει να συνεχίσουν να είναι ξύπνιοι και σε εγρήγορση στο τιμόνι. Το Max Motor Dream θα μπορούσε να κάνει την καθημερινή ζωή πολλών ανθρώπων καλύτερη».

 


Η κούνια  συνδυάζει τα φώτα, τους ήχους, και την κίνηση ώστε να μιμηθεί τέλεια μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Αλλά δεν είναι μια οποιαδήποτε βόλτα. Η κούνια διαθέτει εφαρμογή για smartphone την οποία οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καταγράψουν  «κίνηση ταξίδι, ήχο και φωτισμό» από τα δικά  τους ταξίδια με το αυτοκίνητο.
Αν και η κούνια δεν έχει βγει ακόμη σε μαζική παραγωγή, τα αποτελέσματά της είναι τόσο εντυπωσιακά που οι υπεύθυνοι της εταιρείας σκέφτονται το λανσάρισμα να γίνει άμεσα.