Pinterest & Instagram /stonesmiths
Pinterest & Instagram /stonesmiths
20|04|2017 11:05
SHARE
TREND ALERT

Οχι απλά μάρμαρο, αλλά ημιπολύτιμοι λίθοι -Φόρα κοσμήματα στο σπίτι


Κάθε χώρος χαρακτηρίζεται για τη δική του μοναδική αύρα και ενέργεια και οι ημιπολύτιμες πέτρες, κομμάτια της γης, έχουν την ικανότητα να τα εξισορροπούν και να τα βελτιώνουν.

Αγαπητοί και δημοφιλείς, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι λίθοι αυτοί εξακολουθούν να γίνονται αντικείμενο θαυμασμού για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Εχουν χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς σκοπούς, έχουν μετατραπεί σε φυλαχτά, κοσμήματα ή γούρια και τώρα μπαίνουν δυναμικά στον τομέα της διακόσμησης, γεμίζοντας τους πιο προσωπικούς σας χώρους με λάμψη, αλλά και μια μυστική θετική ενέργεια και αντικαθιστώντας τα κλασικά υλικά κατασκευής των επιφανειών, όπως το μάρμαρο και ο γρανίτης.

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια ατμόσφαιρα γαλήνια, ήρεμη, χαλαρωτική, που θα βοηθήσει τις σκέψεις σας να αλλάζουν ποιοτικά καθημερινά, ανακαλύψτε το δικό σας τυχερό, πολύχρωμο ημιπολύτιμο λίθο και αλλάξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας προς το καλύτερο, επιλέγοντας τον για σημεία όπως για παράδειγμα το πάτωμα.

Αχάτης

Θεωρήθηκε ως ελιξίριο ευτυχίας από τον Γκαίτε και πιστεύεται, πως η πέτρα αυτή καταπολεμά τη μελαγχολία, φέρνει αγάπη,διατηρεί την νοητική ισορροπία, χαρίζει δύναμη και πίστη στις σχέσεις, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα και φέρνει φυσικά καλή ενέργεια.

 

 

 

 

 

 

 

Χαλαζίας

Υπάρχουν χρωματικές διαφοροποιήσεις αλλά οι πιο ιδανικές για ένα ήρεμο περιβάλλον με μίνιμαλ αισθητική είναι το ροζ χρώμα ή η διαφανής και λευκή του εκδοχή. Συμβολίζει τον πλούτο, την ευτυχία, τη μακροζωία, προστατεύει από την αρνητική ενέργεια και λούζει με φως το χώρο. Ο ροζ χαλαζίας ενισχύει τα αισθήματα καλής θέλησης και έλκει την αγάπη. 

 

 

 

 

 

Αμέθυστος

Το χρώμα του είναι πλούσιο και έντονο μοβ- βιολετί. Ο λίθος αυτός συμβολίζει την ειρήνη και τη γαλήνη, αλλάζει την αρνητική ενέργεια σε θετική, καταπολεμά το άγχος, διώχνει τη σύγχυση και τη θλίψη, ενισχύει τη δημιουργικότητα.

 

 

 

Pinterest
Pinterest

Μαλαχίτης

Πρόκειται για πράσινο λίθο που χαρίζει αρμονία και καθαρή σκέψη. Είναι σύμβολο της ελπίδας και της πίστης. Θεωρείται ότι φέρνει ευημερία , δίνει υγεία, αναδεικνύει τις αρετές του κατόχου του, ενθαρρύνει τις αλλαγές και απορροφά την κακή ενέργεια.

 

 

 

 

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Μάτι της τίγρης

Λέγεται ότι φέρνει την αισιοδοξία και πως ενισχύει τη δύναμη της θέλησης, ενώ ηρεμεί το νου. Χαρίζει αυτοπεποίθηση και ισορροπημένη σκέψη. Είναι προστατευτικός ενάντια στην αρνητική ενέργεια ενός χώρου. Το μπλε μάτι της τίγρης αναπτύσσει την πνευματικότητα. Επιβλητικός και πολυτελής.

pinterest
pinterest
pinterest
pinterest