Gucci courtesy
Gucci courtesy
14|07|2017 11:44
SHARE
GUCCI DECOR

O οίκος Gucci λανσάρει σειρά με έπιπλα και διακοσμητικά για το σπίτι


Πώς θα σας φαινόταν να ακουμπούσατε την πλάτη σας πάνω σε ένα Gucci μαξιλάρι; 

Παίζοντας με τις αντιθέσεις, τα έντονα χρώματα, τα φολκλόρ στοιχεία και τη μαξιμαλιστική αισθητική, ο οίκος Gucci δημιούργησε μια σειρά επίπλων και διακοσμητικών που φέρουν την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή του brand, Alessandro Michele. Και, όπως είναι φυσικό, τα αντικείμενα έχουν ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και επίδοξους αγοραστές.

Ενθουσιασμό προκάλεσε όμως και ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσαν το λανσάρισμα της νέας συλλογής. Αντί να ανεβάσουν απλώς φωτογραφίες από τα αντικείμενα στο σάιτ του οίκου, ζήτησαν από τον illustrator Alex Merry (@alexmerryart) να τα μετατρέψει ή να τα εντάξει μέσα σε ζωγραφικούς πίνακες τους οποίους στη συνέχει ανέβασαν στο Instagram page του οίκου. 

 

 

« #GucciDécor: μια σειρά από έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία σχεδιασμένη από τον #AlessandroMichele για να δώσει χαρακτήρα στο σπίτι σας, με πρωταγωνιστές τα χαρακτηριστικά σύμβολα και μοτίβα του οίκου», διαβάζουμε στη λεζάντα του ποστ στο Ιnstagram μέσα από το οποίο ανακοίνωσαν τα νέα. 

 

 

 

Instagram/gucci
Instagram/gucci

Η σειρά Gucci Décor θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο στο gucci.com και σε επιλέγμένα καταστήματα. Η συλλογή θα αποτελείται από μαξιλάρια, κεριά, τροχήλατους δίσκους, καρέκλες, μεταλλικά τραπεζάκια, αλλά και εικονογραφήσεις για τον τοίχο.  Όπως αναφέρουν και στο δελτίο τύπου, τα πτυσσόμενα τραπέζια φτιάχτηκαν με τη λογική να μπορείτε να ανανεώενετε τον χώρο σας συνεχώς. Aξίζει να αναφέρουμε πως οι βελούδινες ταπετσαρίες πάνω στις καρέκλες είναι χειροποίητες, μια διαδικασία που παίρνει περίπου 10 ώρες για να ολοκληρωθεί. 

Αν, σε αυτό το σημείο, έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε πόσο μπορεί να κοστίζει να βάλετε ένα αντικείμενο από τη συλλογή να σας πούμε ότι τα πιο οικονομικά αντικείμενα είναι τα κεριά και οι δίσκοι των οποίων οι τιμές ξεκινούν από 190 δολάρια. Τα ακριβότερα κομμάτια της συλλογής είναι οι, λεπτομερώς φιλοτεχνημένες, μεταξοτυπίες οι οποίες μπορεί να φτάσουν και τα 30.000 δολάρια σε κόστος.

Σας δείχνουμε μερικά από τα κομμάτια που απαρτίζουν τη συλλογή.