Jean Paul Gaultier: Ταπετσαρίες υψηλής αισθητικής με την υπογραφή του | 0 bovary.gr
Jean Paul Gaultier: Ταπετσαρίες υψηλής αισθητικής με την υπογραφή του | 0 bovary.gr
01|09|2017 13:25
SHARE
Η ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Jean Paul Gaultier: Ταπετσαρίες υψηλής αισθητικής με την υπογραφή του


Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της μόδας. Ο αντισυμβατικός Γάλλος σχεδιαστής Jean Paul Gaultier ανέλαβε ακόμα μια πρόκληση, αυτή τη φορά μακριά από τις πασαρέλες και τα μοντέλα και παρουσιάζει για πρώτη φορά μια couture σειρά με ταπετσαρίες.

Η avant-garde αισθητική του Jean Paul Gaultier μπαίνει στη διακόσμηση του σπιτιού και δημιουργεί εκπληκτικά dramatic looks που μπορούν να «ντύσουν» κάθε τοίχο.

Η συλλογή με τις ταπετσαρίες φέρει τον τίτλο «Les Papiers» και είναι εμπνευσμένη από iconic σχέδια και μοτίβα του Jean Paul Gaultier. Μια συλλογή που «γεννά» συναισθήματα χαράς αφού είναι γεμάτη με χρώματα, αγγελάκια, λουλούδια, αστέρια, ρίγες και γεωμετρικά σχέδια.

Σκοπός της haute couture συλλογής «Les Papiers» δια χειρός Jean Paul Gaultier είναι αυτή να αξιοποιηθεί από κάθε design & fashion lover ως βασικό στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού, συνδυάζοντας παράλληλα την παράδοση με την καινοτομία και την πρωτοτυπία του σχεδιασμού.

Να θυμίσουμε, ότι το 2010 ο τολμηρός σχεδιαστής απασχόλησε με τη μοναδική, δυναμική και λαμπερή συνεργασία του με τη γαλλική εταιρία κατασκευής και εμπορίας επίπλων Roche Bobois, ενώ το 2012 είχε συνεργαστεί με την εταιρία Lelierve για λογαριασμό μιας σειράς από υφάσματα και αξεσουάρ για το σπίτι.

Στο νέο του φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ ο Jean Paul Gaultier αποφάσισε να επανατυπώσει και να σχεδιάσει και ορισμένα καινούργια σχέδια που θα έχουν ως αποτέλεσμα τα πιο fashionable σπίτια.