Shutterstock
Shutterstock
15|09|2017 16:13
SHARE
ROUND JUTE RUG

Το χαλί που αποθεώθηκε στα 60s κάνει δυναμική επανεμφάνιση και γίνεται must


Πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του σπιτιού.

Η αισθητική του δεν ορίζεται από τα τετραγωνικά του. Είναι τα χρώματά του, οι μικρές γωνιές του, είναι η αίσθηση που αποπνέει, είναι η διαρρύθμιση των επίπλων του, οι διακοσμητικές του πινελιές, ο φωτισμός του που κάνουν τη διαφορά.

Τίποτα στο σπίτι δεν θα πρέπει να είναι τυχαία τοποθετημένο σε κάθε γωνιά του, όλα θα πρέπει να είναι μελετημένα.

Το φθινόπωρο πολλές φορές δημιουργεί την ανάγκη για μικρές αλλαγές στο σπίτι, αλλαγές που θέλουμε να επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή μας. Μια διακοσμητική τάση από το εξωτερικό, με vintage άρωμα έρχεται ως πρόταση για το σπίτι μας αυτό το φθινόπωρο.

Ενα χαλί που μας γυρνά πίσω στα 60s και είναι ιδιαιτέρως οικονομικό μπορεί να δώσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο καθιστικό, στο χολ, στο μπάνιο και στην κουζίνα του σπιτιού μας. Το μικρό στρογγυλό χαλί από (τη φυτική ίνα) γιούτα ( αγγλιστί round jute rug) ντύνει το πάτωμα του σπιτιού και στο εξωτερικό έχει γίνει trend. Ενα τέτοιο χαλί μπορεί να γίνει μέρος του layering (δηλαδή να τοποθετηθεί πάνω από ένα άλλο χαλί) και να αναβαθμίσει το χώρο.

Καθαρίζεται πολύ εύκολα (με νερό και σαπούνι ή ηλεκτρική σκούπα) και είναι αρκετά οικονομικό.

Σίγουρα πρωτότυπο από πολλές τετριμμένες επιλογές που προσφέρει η αγορά. Είναι ανθεκτικό και μπορεί να ταιριάξει διακοσμητικά με όλους τους χώρους του σπιτιού.

Το συναντάμε συνήθως σε γήινη απόχρωση και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.