Είναι μικρό, κοστίζει ελάχιστα και μπορεί να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο | 0 bovary.gr
Είναι μικρό, κοστίζει ελάχιστα και μπορεί να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο | 0 bovary.gr
22|09|2017 10:45
SHARE
ΤHROW PILLOWS

Είναι μικρό, κοστίζει ελάχιστα και μπορεί να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο


«Ηygge» είναι η ονομασία της δανέζικης αντίληψης για την ευτυχία: απλές, καθημερινές στιγμές απόλαυσης, ένας relaxed τρόπος ζωής με άνεση και ηρεμία.

Το Hygge καθρεπτίζεται τόσο στη μόδα όσο και στη διακόσμηση. Αλλά ας σταθούμε στη δεύτερη. Η φιλοσοφία της «χούγκα» είναι η δημιουργία ατμόσφαιρας χωρίς άγχος. Cozy vibes. Ενα σπίτι διαμορφωμένο με τρόπο που δημιουργεί το αίσθημα «αποφόρτισης» και «αποσυμπίεσης» από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Oι interior designers επιμένουν ότι οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να φέρουν την μεγάλη αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού.

Ενα μόνο διακοσμητικό αξεσουάρ μπορεί να δημιουργήσει πιο ζεστό και χαλαρό κλίμα στο σπίτι.

Στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα. Μιλάμε για τα throw pillows, τα μαξιλάρια που ντύνουν το χώρο, μπορούν να του δώσουν άποψη και στιλ.

Tα μαξιλάρια είναι ένα στοιχείο που δίνει άλλες διαστάσεις στον χώρο, μπορεί να τον αναβαθμίσει. Δεν αξίζει να σταθούμε μόνο στη ζεστασιά και την χαλαρότητα που αποπνέουν, αλλά και στην πινελιά χρώματος που προσθέτουν στον χώρο.

Για τους λάτρεις της ουδέτερης χρωματικής παλέτας, τα μαξιλάρια μπορούν να είναι λευκά ή μπεζ, με διαφορετική υφή από αυτή του καλύμματος στο σαλόνι ή των κλινοσκεπασμάτων στην κρεβατοκάμαρα.

Διανύοντας το πρώτο διάστημα του φθινοπώρου, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουμε σε μικρές διακοσμητικές αλλαγές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να δώσουν ένα πιο ζεστό άγγιγμα στο χώρο, να μας κάνουν να νιώσουμε πιο ευχάριστα.

Αυτό το διακοσμητικό ιtem μπορεί να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο. 

Στην κρεβατοκάμαρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο σαλόνι