H νέα συλλογή των Η&M κάνει την κουζίνα την καρδιά του σπιτιού  | 0 bovary.gr
H νέα συλλογή των Η&M κάνει την κουζίνα την καρδιά του σπιτιού | 0 bovary.gr
28|09|2017 19:00
SHARE
H&M

H νέα συλλογή των Η&M κάνει την κουζίνα την καρδιά του σπιτιού


Τα H&M «ντύνουν» το σπίτι με cozy πινελιές, με τη νέα συλλογή τους με οικιακό εξοπλισμό σε συνεργασία με την vegan chef και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Chloe Coscarelli.

Η συλλογή με είδη κουζίνας και σερβιρίσματος σε γήινες αποχρώσεις φέρνει αέρα φθινοπωρινής ανανέωσης στο σπίτι. Το σπίτι μας, το καταφύγιο της καθημερινότητάς μας, μπορεί να γίνει ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο με μικρές διακοσμητικές αλλαγές.

Η ζωή μας είναι στιγμές και αυτές μπορούν ακόμα πιο απολαυστικές αν τις«αναβαθμίσουμε».

Η νέα συλλογή των H&M για το σπίτι χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο με οικιακό εξοπλισμό σε προσιτές τιμές.

Τα σκεύη της συλλογής χαρακτηρίζονται από μίνιμαλ αισθητική: λευκό, γκρι, μαύρο, μπεζ και καφέ είναι τα χρώματα της παλέτας.

Πιάτα, μπωλ, κούπες, τραπεζομάντηλα, βάζα, ξύλο κοπής, μαξιλάρια μιας συλλογής που θέλει να κάνει τις στιγμές στο σπίτι πιο cozy και απολαυστικές. Μια οικονομική συλλογή που θέλει να ανανεώσει το σπίτι και να δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση φινέτσας. 

«H κουζίνα είναι η «καρδιά» του σπιτιού και οι περισσότερες στιγμές της καθημερινότητάς της «δημιουργούνται» εκεί. Θέλουμε να κάνουμε τα μαγειρικά σκεύη ένα μεγαλύτερο κομμάτι του H&M Ηοme, με προιόντα για την τραπεζαρία αλλά και με μαγειρικά σκεύη» αναφέρει η Evelina Kravaev Söderberg, επικεφαλής του τμήματος design του H&M Home.

TAGS