Porcelana
Porcelana
06|11|2017 16:36
SHARE
PORCELANA

Δεκαήμερο εκπτώσεων στην Porcelana!


H Porcelana, εκτός από μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου στην Ελλάδα, είναι και ο πιο αγαπημένος μας προορισμός όταν έρχεται η ώρα της ανακαίνισης ή απλής ανανέωσης του σπιτιού μας.

Εκεί ξέρουμε ότι θα βρούμε την καλύτερη ποιότητα σε έπιπλα, είδη μπάνιου κουζίνας και πλακάκια, απόλυτα σύγχρονο design και ασυναγώνιστο στυλ. Τα καταστήματα Porcelana πάντα ενημερωμένα για τις νέες τάσεις και με απίστευτες τιμές.

Οι χαμηλές τιμές στην Porcelana, γίνονται ακόμα χαμηλότερες. Από την 1η Νοεμβρίου και για 10 ημέρες, επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα του δικτύου Porcelana, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις δελεαστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, με δωρεάν μεταφορά και έως 12 άτοκες δόσεις*!

Η Porcelana σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τους χώρους σας, βάσει του προσωπικού σας στυλ, επιλέγοντας επώνυμα προϊόντα από πλούσια γκάμα πλακιδίων δαπέδου, μπάνιου και κουζίνας, μοντέρνα είδη υγιεινής και κομψά έπιπλα, σε ακόμη χαμηλότερες τιμές!

Η Porcelana, με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων στη Βαλένθια της Ισπανίας, Venus και Mapisa, είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις οικονομικές απαιτήσεις και δυνατότητες του πελάτη. Μέσα από μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων αλλά και customized προτάσεων της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, η εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.