Γεμάτες νοσταλγία: Οι νέες φιγούρες της Playmobil για την Ελλάδα | 0 bovary.gr
Γεμάτες νοσταλγία: Οι νέες φιγούρες της Playmobil για την Ελλάδα | 0 bovary.gr
16|11|2017 15:52
SHARE
PLAYMOBIL PLAY & GIVE

Γεμάτες νοσταλγία: Οι νέες φιγούρες της Playmobil για την Ελλάδα


Μετά από 6 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά και έμπρακτης προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη, το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give της PLAYMOBIL Hellas, φέτος, παρουσιάζει 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες,  που αυτή τη φορά έχουν ως στόχο να τιμήσουν και να αναδείξουν την αξία της ελληνικής οικογένειας.

Η PLAYMOBIL Hellas, με απόλυτο σεβασμό στη ‘βάση’ της οικογένειας, μέσω των ιδιαίτερα σημαντικών μελών της, του παππού και της γιαγιάς, δημιούργησε τις νέες φιγούρες με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων προς όλους όσους έχουν ανάγκη.

Ο παππούς και η γιαγιά του PLAYMOBIL play & give, μαζί με τα εγγονάκια τους γίνονται παράλληλα και οι πρωταγωνιστές του νέου παραμυθιού που κυκλοφορεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της PLAYMOBIL Hellas, με τίτλο «Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς».

Μέσα από την τρυφερή ιστορία που εμπνεύστηκε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε η Ίρις Σαμαρτζή με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος, αποτυπώνεται η ανιδιοτελής αγάπη και φροντίδα του παππού και της γιαγιάς, που απολαμβάνουν τα παιδιά και νοσταλγούν οι μεγάλοι.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών / αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς και την εγγραφή τους ως εθελοντών δοτών.

Το παραμύθι του κοινωνικού προγράμματος, διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas, στο PLAYMOBIL FunPark καθώς και σε εκπαιδευτικούς. Διαχρονικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος PLAYMOBIL play & give είναι το NICKELODEON.