apimages
apimages
HOOKONCHIC.COM

O πιο οικονομικός τρόπος να φορέσεις μια επώνυμη δημιουργία στις γιορτές


Ποιου οίκου τις δημιουργίες θα επιλέγατε αν η τιμή τους δεν ήταν απαγορευτική; Καλύτερα να αρχίσετε να το σκέφτεστε σοβαρά γιατί, πλέον, υπάρχει τρόπος να φορέσετε τα πιο πολυτελή κομμάτια χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.  

Alexander McQueen, Diane Von Furstenberg, Marc Jacobs, Michael Kors, Stella McCartney, Miu Miu. Να μερικοί από τους σχεδιαστές και τους οίκους που κρύβονται πίσω από τις πιο εικονικές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί. 

Τα επώνυμα labels ανέκαθεν ήταν αυτά που έδιναν στιλιστική έμπνευση, αφού με τις δημιουργίες τους καθορίζουν τις τάσεις της μόδας συνολικά. Το κακό με αυτά είναι ότι, όσο όμορφα και δημιουργικά κι αν είναι, μάλλον ποτέ δε θα τα αποκτήσουμε κάποιο αυθεντικό κομμάτι όταν η τιμή τους ισοδυναμεί με το μισθό τριών full-time υπαλλήλων μαζί.  Εν ολίγοις, είναι υπέροχα μεν, απλησίαστα δε. Η μήπως όχι; 

To hookonchic.com είναι ένα ελληνικό site που κάνει ένα μικρό (ή, για μερικές μεγάλο) όνειρο, πραγματικότητα! Δίνει τη δυνατότητα να λάμψουμε μέσα σε δημιουργίες από τα επικρατέστερα ονόματα στο χώρο της μόδας, βρίσκοντας το αγαπημένο μας επώνυμο κομμάτι σε πολύ πιο φιλική τιμή από αυτή που θα δαπανούσαμε αν το αγοράζαμε. 

Instagram/blaireadiebee
Instagram/blaireadiebee

Στη «γκαρνταρόμπα» του hookonchic.com, θα βρείτε αυθεντικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής από φορέματα και ολόσωμες φόρμες μέχρι τσάντες (μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά είτε μέσα από τις κατηγορίες, είτε ανάλογα με την περίσταση για την οποία το θέλετε (Για γάμο-βάφτιση, για coctail party, ακόμα και νυφικά). Σε κάθε ένα θα δείτε να αναγράφεται τόσο η τιμή ενοικίασης, όσο και η τιμή λιανικής πώλησης με την οποία θα το βρίσκατε στην αγορά. 

Εσείς αφού βρείτε αυτό που θέλετε, επιλέγετε μέγεθος και την ημερομηνία που θέλετε να φτάσει στην πόρτα σας (η ενοικίαση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα, από την ημέρα της παράδοσης). Οτι τα μεταφορικά είναι δωρεάν το είπα; 
Από εκεί και πέρα το ρούχο ή η τσάντα είναι δική σας για 4 ή για 8 ημέρες. Με αυτό τον τρόπο, δεν είναι οτι απλώς εξοικονομείτε χρήματα, αλλά και χώρο στη ντουλάπα. Αρκεί να σκεφτείτε πόσες φορές αγοράσατε ένα ακριβό κομμάτι μόνο και μόνο για να το φορέσετε μία ή δύο φορές και μετά να το αφήσετε να «παλιώνει» πάνω στην κρεμάστρα του. 

Mιλώντας με τον υπεύθυνο του site, Δημήτρη Σγουρό, μάθαμε ότι πριν και μετά από κάθε ενοικίαση, τα φορέματα (τα οποία έρχονται από συνεργαζόμενα καταστήματα του εξωτερικού) περνούν από ποιοτικό έλεγχο, για να διασφαλιστεί η ποιότητα τους ενώ μετά από κάθε ενοικίαση, στέλνονται αυτομάτως σε συνεργαζόμενα καθαριστήρια (εννοείται χωρίς έξτρα χρέωση για τον χρήστη) ώστε να μπορούν να ξαναφορεθούν από κάποια άλλη ενδιαφερόμενη.

Τέλειο αυτό, αλλα έχω και άλλη μια ερώτηση: Τι γίνεται σε περίπτωση που πάρω το φόρεμά, αλλά τελικά δεν μου κάνει; «Το επιστρέφετε και σας επιστρέφονται τα χρήματα», μου απαντάει ο Δημήτρης.  

Τώρα που τα λύσαμε όλα θα σας αφήσω. Πρέπει να βρω τι θα φορέσω φέτος τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Και τώρα που το σκέφτομαι πλησιάζει και ο γάμος της κολλητής μου!

hookonchic.com