shutterstock
shutterstock
22|12|2017 11:14
SHARE
ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Βρήκα τον πιο απίθανο και ανώδυνο τρόπο να έχω λευκά δόντια και υγιή ούλα μια για πάντα


Η τέταρτη δεκαετία της ζωής μου, είναι ίσως και η πιο συναρπαστική. Η ιδανική δουλεια, αγαπημένοι φίλοι, ταξίδια και πολλή αγάπη. 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι ένα λευκό και υγιές χαμόγελο, είναι κάτι παραπάνω από μια εικόνα. Είναι ένας σημαντικός λόγος για να νιώθω αυτοπεποίθηση. Τόσο στην προσωπική μου ζωή (ναι πιάνει) όσο και στην -απαιτητική- επαγγελματική. Μια άψογη εμφάνιση και μια λαμπερή οδοντοστοιχία αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Και εγώ τις χρειάζομαι, σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που εργάζομαι. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρώ το λευκό μου χαμόγελο, ειδικά με την αγαπημενη συνήθεια του ζεστού καπουτσίνο και του κόκκινου κρασιού στα επαγγελματικά δείπνα.  

Αν και ο οδοντίατρος είναι μία λύση, εδώ και αρκετά χρόνια έχω αποφασίσει πως δεν μου ταιριάζει η διαδικασία της λεύκανσης, αφού λόγω της γιόγκα (κάνω εδώ και 4 χρόνια), θέλω τα πράγματα να γίνονται πλέον με φυσικούς τρόπους. Έτσι, χαζεύοντας ένα βράδυ στο tablet και ψάχνοντας να βρω τις εναλλακτικές, έπεσα πάνω στην υπερ-οδοντόβουρτσα. Την Philips Sonicare DiamondClean, η οποία υπόσχεται πιο καθαρά και λευκά δόντια, αλλά και πιο υγιή ούλα μέσα σε μία εβδομάδα. Αφού διάβασα τα reviews και επισκέφθηκα sites και blog τα οποία έδειχναν πραγματικές δοκιμές, αποφάσισα να επενδύσω στην εταιρεία που γνωρίζω πολύ καλά και εμπιστεύομαι για δεκάδες συσκευές στο σπίτι μου. Η παραγγελία έγινε και η νέα μου οδοντόβουρτσα σε Rose-Gold edition, έφτασε στην πόρτα του σπιτιού πριν από 10 ημέρες.

Σάββατο πρωί και κάνω unboxing πίνοντας τον καφέ μου. Διασκεδάζω την διαδικασία παρά την προσμονή μου. Η συσκευασία περιέχει την γυάλινη βάση φόρτισης, τη ροζ θήκη μεταφοράς, δύο κεφαλές με τα προστατευτικά τους, τον φορτιστή την οδοντόβουρτσα και το manual. Ξεκινάω να διαβάζω το manual (μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος) ενώ παράλληλα φορτίζω την οδοντόβουρτσα η οποία χρειάζεται 24 ώρες πριν από την 1η χρήση. 

Τα πράγματα έχουν ως εξής: 

Η Philips Sonicare DiamondClean έχει 5 λειτουργίες. Για απλό καθάρισμα, για λεύκανση -αφαιρεί κηλίδες και χρώμα από τα δόντια, για γυάλισμα, για μασάζ στα ούλα και για ευαίσθητα δόντια. Και επειδή ένα σχολαστικό βούρτσισμα διαρκεί 2 λεπτά, υπάρχει λειτουργία που ενημερώνει πότε έχουμε ολοκληρώσει κάθε τμήμα του στόματος, και πότε συνολικά όλο το στόμα (φανταστικό).

Aς μην πλατειάζω όμως. Φανταστείτε ένα ρολόι και τους δείκτες να κάνουν μια περιστροφή 24 ωρών. Τέλεια. Ήρθε η στιγμή που θα δοκιμάσω για πρώτη φορά την αδιαμφισβήτητα πανέμορφη Philips Sonicare DiamondClean.

Η Philips Sonicare DiamondClean
Η Philips Sonicare DiamondClean

Αρχικά και πριν βάλω οδοντόκρεμα, έχω διάθεση για πειραματισμούς. Ξεκινάω λοιπόν πατώντας την 1η λειτουργία, δηλαδή τον καθαρισμό. Στο χέρι μου νιώθω μια απαλή αίσθηση ρυθμικής δόνησης. Δεν τραντάζεται όπως η παλιά ηλεκτρική οδοντόβουρτσά μου, αλλά αντίθετα, υπάρχει κάτι το πολύ ευγενικό σε αυτούς τους παλμούς. Παίζω για λίγο με τις υπόλοιπες λειτουργίες και νιώθω την αλλαγή της δόνησης κάθε φορά. 
Βάζω λίγη οδοντόκρεμα -χρειάζεται σχεδόν το 1/3 από ό,τι οι υπόλοιπες οδοντόβουρτσες και με μεγάλη προσοχή ξεκινάω να βουρτσίζω τα μπροστινά μου δόντια. 

Η αίσθηση είναι πρωτόγνωρη, μοναδική -νιώθω μία δυναμική καθαριστική δράση με μικροφυσαλίδες που φτάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια και στα ούλα. Η απίστευτη ταχύτητα και η ντελικάτη κίνηση καθαρίζουν κάθε δόντι σε δευτερόλεπτα. Προχωρώ με μεγάλη ευκολία και στο υπόλοιπο στόμα, καθώς το σχήμα της οδοντόβουρτσας αλλά και η κίνησή της, ουσιαστικά οδηγούν το χέρι μου. Είναι εκπληκτικό! Με 62.000 κινήσεις ανά λεπτό έχω βουρτσίσει όλο μου το στόμα σε ελάχιστο χρόνο και έχω αφαιρέσει 7 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα!

Συνεχίζω με όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες νιώθωντας ήδη μια απίστευτη αίσθηση καθαριότητας. Εφαρμόζω την λειτουργία της λεύκανσης στα μπροστινά δόντια και συνεχίζω με το γυάλισμά τους. Κάθε φορά που αλλάζω λειτουργία, αλλάζει και η αίσθηση της οδοντόβουρτσας στο στόμα μου. Συνεχίζω με μασάζ ούλων, μια λίγο παράτολμη κίνηση για μένα καθώς με ταλαιπώρησε για κάποιο διάστημα μια φλεγμονή. Κανένα πρόβλημα, αντίθετα, νιώθω την απόλυτη ανακούφιση. 

Κάθε μέρα που περνάει, η εμπειρία του βουρτσίσματος μου δίνει και κάτι νέο. Τα δόντια μου έχουν βρει το λευκό χρώμα που αγαπάω και οι λεκέδες από τις χρωστικές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Παράλληλα, το μασάζ στα ούλα και ο καθαρισμός των δοντιών κάτω από αυτά, με κάνουν να νιώθω σαν να μου έχει κάνει μόλις καθαρισμό, οδοντίατρος. 

Στη δουλειά μου, μού αρέσει να είμαι αποτελεσματική. Αυτό απαιτώ και από ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας.

Η Philips Sonicare DiamondClean κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Μου χάρισε το πιο λευκό και υγιές χαμόγελο και μια απίθανη, δροσερή αναπνοή. Τώρα δεν έχω κανέναν λόγο να μην χαμογελάω διαρκώς.