«Με απάτησε... Και τώρα τι κάνω;» -Φέρσου σαν κυρία, οι 4 κανόνες | 0 bovary.gr
«Με απάτησε... Και τώρα τι κάνω;» -Φέρσου σαν κυρία, οι 4 κανόνες | 0 bovary.gr
ΦΑΚΕΛΟΣ... ΚΕΡΑΤΟ

«Με απάτησε... Και τώρα τι κάνω;» -Φέρσου σαν κυρία, οι 4 κανόνες


Όσο υπάρχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, τόσο θα συνεχίζει να υπάρχει και η απιστία ανάμεσα στα ζευγάρια, λένε μερικοί, μα όσο απογοητευτικό κι αν φαίνεται, αποτελεί μια πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτείς.

Άλλωστε, μεταξύ μας, είναι η πιο γλυκιά παράβαση νόμου που μπορεί κανείς να διαπράξει, όσο ανήθικη κι αν είναι. Το  να βρεθείς ερωτικά με έναν ξένο άνθρωπο σου ξυπνά έντονα συναισθήματα που ενδεχομένως να έχεις να νιώσεις καιρό.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εσύ έχεις το ρόλο του απατημένου και του θύματος;

  • Ψυχραιμία…

Οι εγωιστικές αντιδράσεις για χάρη της αξιοπρέπειας σου μπορεί να καταλήξουν σε χειρότερο αποτέλεσμα, αφού οι άντρες συνηθίζουν στην προσπάθεια τους να καλύψουν ό,τι έκαναν, να χαρακτηρίζουν μια γυναίκα υστερική ή φαντασιόπληκτη.

  • Φύλαξε τα χαρτιά σου κλειστά…

Ξέρω πως θέλεις να πετάξεις όλα του τα ρούχα επί τόπου έξω από το σπίτι ή να του φέρεις ένα τηγάνι στο κεφάλι. Μα δεν είναι τρόπος αυτός! Προφανώς και είσαι εξοργισμένη, αλλά δεν θα καταφέρεις τίποτα έτσι. Για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις ή και τη συγγνώμη του, φέρσου έξυπνα και ήρεμα, ώστε κι εκείνος να πειστεί πως ξέρεις τα πάντα.

  • Κάψε τα σενάρια…

Μια από τις συχνότερες παγίδες που πέφτεις, είναι να ανακαλείς γεγονότα και στοιχεία τους, που  μετά την προδοσία του θεωρείς πως ήταν τα καμπανάκια του κινδύνου, που τελικά δεν άκουγες. Έχει νόημα όμως μια τέτοια έρευνα αυτή τη στιγμή; Γιατί προσπαθείς να ξετυλίξεις ένα κουβάρι , που το τέλος του σας χωρίζει; Το πιο πιθανό είναι να θυμώσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, να ρίξεις τις ευθύνες σε σένα και να νιώσεις ένοχη.

  • Εσύ και η άλλη…

Ο εγωισμός, αλλά και η πληγωμένη σου καρδιά θα σου κινήσουν την περιέργεια, προκειμένου να μάθεις τα πάντα για το τρίτο πρόσωπο. Ποια είναι, πόσο χρονών είναι, που μένει, τι χρώμα μάτια έχει κα. Όλα αυτά για να καταλάβεις τι τον οδήγησε σε ξένη αγκαλιά. Πριν δημιουργήσεις όμως τρομερές ανασφάλειες στον εαυτό σου, να σου θυμίσω ότι πολλές φορές οι άντρες δεν μένουν στο περιτύλιγμα, αλλά στο πόσο διαθέσιμη είναι μια γυναίκα.