Rich Kids of Greece -Eλληνες πλουσιόπαιδα στο Instagram [εικόνες] | 0 bovary.gr
Rich Kids of Greece -Eλληνες πλουσιόπαιδα στο Instagram [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΧΛΙΔΗ ΠΑΝΤΟΥ

Rich Kids of Greece -Eλληνες πλουσιόπαιδα στο Instagram [εικόνες]


Μπορεί το «κίνημα» με τα πλούσια παιδιά να έχει γίνει trend σε διάφορες χώρες όπως την Βρετανία, το Ντουμπάι, η Τουρκία και η Σιγκαπούρη, αλλά τον τελευταίο καιρό όλοι ασχολούνται με τα πλούσια παιδιά από την Ελλάδα.

Στο λογαριασμό που ονομάζεται «Rich kids of Greece», μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες από χλιδάτες διακοπές, πολυτελή σπίτια, ρούχα και ακίνητα που έχουν οι πλούσιοι στην χώρα μας.

Διακοπές στα ελληνικά νησιά με ιδιωτικά σκάφη, άφθονη σαμπάνια, πανάκριβες μάρκες και μόνο κινητά iphone και ρολόι Rolex είναι μερικά από τα πράγματα που τα πλουσιόπαιδα μοιράζονται με τα social media.

Μάλιστα, οι διάσημοι σχεδιαστές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις φωτογραφίες, με τις περισσότερες γυναίκες να μην αποχωρίζονται τις Louboutin γόβες τους και τα ιδιαίτερα μαγιό τους,

Από την άλλη, οι άντρες,  προτιμούν να δείχνουν τα πολυτελή αμάξια τους, τα ρολόγια τους και τα αμέτρητα (άδεια) μπουκάλια τους σε νυχτερινά κέντρα.

Πάντως, φυσικό είναι οι περισσότερες φωτογραφίες να είναι καλοκαιρινές, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά του τόπου μας.