shutterstock
shutterstock
ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ

Τατουάζ: Εξυπνη ιδέα για να μην το μετανιώσεις


Τα τατουάζ είναι στη μόδα και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο αυξάνεται η διάθεση σας για να «χτυπήσετε» το πρώτο -και όχι μόνο- σχέδιο στο σώμα σας.

Ρωτάτε τους φίλους σας για να βρείτε τον καλύτερο άρτιστ στο είδος, αναζητάτε το σχέδιο εκείνο που θα μείνει χαραγμένο επάνω σας μια ζωή, αλλά και το σημείο του σώματος που θα προτιμούσατε να κοσμεί.

Τι γίνεται όμως αν μετά από μερικά χρόνια το μετανιώσετε γιατί δεν σας εκφράζει πια;

Η αφαίρεση με λέιζερ (σβήσιμο) είναι αρκετά διαδεδομένη σήμερα, όμως θεωρείται πολύ πιο επίπονη διαδικασία από ότι εκείνη κατά την οποία σας το ζωγραφίζουν.

Φανταστείτε λοιπόν πως θα ήταν, αν πολύ απλά ο καλλιτέχνης που αναλαμβάνει το σχέδιο σας, μπορούσε να σας εγγυηθεί 100% ότι δεν θα αλλάξετε ποτέ γνώμη για αυτό.

Απλά φανταστικό!

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε ο Πασκάλ Γουόρντς που δημιούργησε μια νέα μέθοδο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μικρό ή μεγάλο στολίδι επάνω στο σώμα τους, αλλά φοβούνται τα λάθη.

Η EasyTatt είναι μια ηλεκτρονική επιχείρηση για τατουάζ που επιτρέπει στους επισκέπτες της να ελέγξουν το σχέδιο που θέλουν να κάνουν επάνω τους, πριν κλείσουν το ραντεβού τους.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν διαθέσιμα περίπου επτά χιλιάδες ντιζάινς που έχουν δημιουργηθεί από μια πληθώρα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι κανείς μπορεί να «ανεβάσει» το σχέδιο του και να το μετατρέψει σε προσωρινό τατουάζ για το σώμα του.

Από τη στιγμή της εφαρμογής του προσωρινού τατουάζ, αυτό έχει διάρκεια δέκα ημερών κι έτσι κανείς έχει την ευκαιρία να σκεφτεί το πόσο του ταιριάζει.