shutterstock
shutterstock
MEN ON FLAMINGOS

Κοιμηθείτε, δε θα στείλει, φουσκώνει φλαμίνγκο -Οταν οι άντρες μας τρολάρουν


Αν υπάρχει μια εικόνα που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι του 2017, τότε αυτή είναι σίγουρα μια: θάλασσες, ακτές, πισίνες και social media κατακλύζονται από δεκάδες τεράστια ροζ ή χρυσά φουσκωτά φλαμίνγκος, πάνω στα οποία ποζάρουν καλλίγραμμες γυναίκες, που μοιάζουν με οπτασίες.

Το πώς ξεκίνησε η μόδα αυτή έχει αποκωδικοποιηθεί και όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι όλα οφείλονται σε δημοσίευση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο στο Instagram που προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της και απογείωσε το άλλοτε διακοσμητικό αυτό στοιχείο.

Από εκείνη τη στιγμή έχουν κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά δεκάδες εκδοχές που εξυπηρετούν τις ανάγκες διασκέδασης των γυναικών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους - κανείς μπορεί να βρει εκτός από τον κύκνο, ροζ και χρυσά φλαμίνγκος που κάνουν θραύση, μέχρι τεράστια φουσκωτά κομμάτια πίτσας, μονόκερους και ντόνατς – αλλά και την επιθυμία τους να αυξήσουν τα like και τη δημοφιλία τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Οι φετινές λοιπόν αποσκευές περιλαμβάνουν πέρα από τα προϊόντα του μακιγιάζ και της περιποίησης και τα εντυπωσιακά outfits, οπωσδήποτε ένα φουσκωτό.

Το τρεντ αυτό δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο από τον αντρικό πληθυσμό, που αποδεικνύει ότι πέρα από καλή μπάλα ξέρει κι από χιούμορ!

Ως απάντηση στις γυναίκες που υιοθέτησαν το συγκεκριμένο summer trend, αντροπαρέες από όλο τον κόσμο, αποφάσισαν να τις τρολάρουν, αντιγράφοντας πιστά τις πόζες τους στις πισίνες (προσπαθούν τουλάχιστον), στη θάλασσα και την αμμουδιά και έχοντας αγκαλιά τα διάσημα φουσκωτά.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Φωτογραφίζονται άλλοτε με χαλαρή ή με σέξι διάθεση και από ότι φαίνεται το απολαμβάνουν!