Κομψά και σίγουρα ατμοσφαιρικά, με ρετρό και νοσταλγική διάθεση, αυτά είναι τα εστιατόρια της Αθήνας που συνδυάζουν φαγητό και πιάνο και μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.
Μαγεμένος Αυλός
Στην καρδιά της Αθήνας, σε μια ειδυλλιακή και καταπράσινη γωνιά, θα βρείτε το ιστορικό εστιατόριο του Μαγεμένου Αυλού, ένα θρυλικό και πολυαγαπημένο στέκι των ανθρώπων της τέχνης, των γραμμάτων, του πολιτισμού. Στο Μαγεμένο Αυλό, από το 1961, ο χρόνος έχει μείνει ακίνητος, με τη γοητεία της παράδοσης να σκεπάζει κάθε γωνιά, αποτελώντας το ιδανικό σκηνικό για να πρωταγωνιστήσει η γεύση, η μουσική και το τραγούδι.
Στα πιάτα του Μαγεμένου Αυλού, που έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κουλτούρας και της πολιτικής ζωής, όπως, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Νίκος Γκάτσος, ο Μίκης Θεοδωράκης , ο Δημήτρης Χόρν, ο Μάνος Κατράκης, ο Αλέξης Μινωτής, η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη , η Άννα Φόνσου , και τόσοι άλλοι...μα πιο πολύ απ όλους ο Μάνος Χατζίδάκις, που έκανε τον Αυλό δεύτερο σπίτι του, πρωταγωνιστεί η παράδοση, η σπιτική φροντίδα και τα εκλεκτά, ολόφρεσκα υλικά. Ανάμεσα στα οικεία και αγαπημένα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής διατροφής, οι σεφ του Αυλού εμπνέονται και βάζουν πινελιές απ’ τις δημοφιλέστερες γεύσεις της διεθνούς κουζίνας και ένα ολοκληρωμένο φλαμπέ μενού που παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια των πελατών.