Η Μαρίνα φτιάχνει τζατζίκι σπέσιαλ, τυροκαυτερή, μία μελιτζάνα ψητή που τη σερβίρει σαν σαλάτα μαζί με ντομάτα, και ένα δικό της σκορδόψωμο, στο οποίο προσθέτει τυρί κρέμα, φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις φλογέρες της, με δική της ζύμη, με γραβιέρα και καπνιστό χοιρινό. Ακόμη και αν αποφεύγετε τα τηγανητά, μην τις φοβηθείτε, γιατί η Μαρίνα στο τηγάνι είναι μαστόρισσα και πετυχαίνει να κάνει τα φαγητά της ελαφριά.
Πατάτες τηγανιτές στο μενού δεν έχει, όμως φτιάχνουν μία ωραία βραστή, που την προμηθεύονται από τη βιολογική φάρμα Ιζαμπώ στη Μεσσηνία, όπως και όλα τα υπόλοιπα λαχανικά.
Ανάμεσα στα πιάτα θα βρείτε επίσης φάβα με λουκάνικο Τήνου με γλυκάνισο, ντολμαδάκια σπιτικά, όπως της μαμάς, και κροκέτες δυο λογιών: πατατοκροκέτες και κοτοκροκέτες, που συνοδεύονται με μια μαγιονέζα με κάρι, γαύρο μαρινάτο, ρεβίθια με χταπόδι, κλέφτικο και μπουγιουρντί με αυγά, κεφτέδες κοκκινιστούς, που μπορείτε να τους συνοδεύσετε με χειροποίητα μακαρόνια και τυρί. Τέλος, οπότε η Μαρίνα έχει την ευκαιρία προσθέτει στο μενού και ένα σνίτσελ, οπότε αν το πετύχετε, μην παραλείψετε να το παραγγείλετε.
Για επιδόρπιο ετοιμάζει έναν μπακλαβά, συνταγή της γιαγιάς της, με φύλλο χειροποίητο που δεν το φτιάχνει και η ίδια -είναι και το μόνο- αλλά το προμηθεύονται από ένα εργαστήριο. Εναλλακτικά τώρα που είναι καλοκαίρι μπορείτε να δροσιστείτε και με ένα σορμπέ πεπόνι, αλλά και το πατροπαράδοτο κοκ.
Από τον χειμώνα, ο Κωνσταντίνος σκέφτεται να προσθέσει και κάποιες live μουσικές βραδιές με έθνικ επιρροές, ενώ το μεσημέρι θα βγάζουν και ένα μαγειρευτό της ημέρας, όπως συνήθιζαν τα καφενεία παλιότερα.