Σχεδόν κινηματογραφικό: Μετά από 4 χρόνια σχέσης κατάλαβαν ότι, στο παρελθόν, είχαν ξαναγνωριστεί | 0 bovary.gr
Σχεδόν κινηματογραφικό: Μετά από 4 χρόνια σχέσης κατάλαβαν ότι, στο παρελθόν, είχαν ξαναγνωριστεί | 0 bovary.gr
30|12|2017 18:28
SHARE
ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Σχεδόν κινηματογραφικό: Μετά από 4 χρόνια σχέσης κατάλαβαν ότι, στο παρελθόν, είχαν ξαναγνωριστεί


Δύο παιδιά που είχαν περάσει ένα καλοκαίρι μαζί, ξαναβρέθηκαν μετά από 20 χρόνια και ερωτεύτηκαν. 

Να, να τέτοιες ιστορίες αγάπης είναι που, στο τέλος, σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάτι που μπορείς να ελέγξεις αυτή τη ζωή ή αν όλα πηγαίνουν σύμφωνα με ένα σατανικά προγραμματισμένο σχέδιο (κοινώς, τη μοίρα). 

Τις προάλλες λέγαμε γι' αυτό το ζευγάρι οι οποίοι, προς μεγάλη τους έκπληξη, ανακάλυψαν ότι κάποτε είχαν βγει στην ίδια φωτογραφία χωρίς να το ξέρουν (ο γαμπρός ήταν ένα παιδάκι που τυχαία βρισκόταν μέσα στο φόντο). 

Τώρα άλλο ένα ζευγάρι που, πρόσφατα, παντρεύτηκε, μετά από 4 χρόνια σχέσης, ανακάλυψαν ότι ως παιδιά έκαναν παρέα. 

Η Heidi και ο Ed Savitt, θεωρητικά, γνωρίστηκαν το 2011,όντας φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Newcastle. Εκείνος σπούδασε Ψυχολογία και Διοίκηση ενώ εκείνη Οικονομικά. Τυχαία (ή μπορεί όχι και τόσο τυχαία), εκείνος έμεινε στο σπίτι που έμενε εκέινη προηγουμένως. Καποια στιγμή, όταν χρειάστηκε να ρωτήσει κάτι σχετικά με τη λειτουργία του πλυντηρίου, την έψαξε και τη βρήκε (με άλλα λόγια κάτι εντελώς άσχετο, αλλά αρκετό ώστε να τους φέρει σε επαφή).  

Χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα ότι, στο παρελθόν, και συγκεκριμένα ως παιδιά, γνωρίζονταν, άρχισαν να κάνουν παρέα. Αυτό οδήγησε στο φλερτ, το φλερτ στη σχέση.

Ύστερα από 4 χρόνια σχέσης, μια μέρα, βγήκαν για φαγητό με τις μητέρες τους. Σε εκείνο το δείπνο, αποκαλύφθηκε ότι και οι δύο οικογένειες είχαν περάσει ένα καλοκαίρι στην Τουρκία. Μάλιστα, η μητέρα της Heidi τής ανέφερε πως όταν η Heidi ήταν έξι χρονών έκανε πολλή παρέα με ένα παιδί ονόματι Ed.

Η συζήτηση έμεινε εκεί, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα, η μητέρα της Heidi, ψάχνοντας σε παλιά οικογενειακά άλμπουμ, βρήκε φωτογραφίες από εκείνες τις διακοπές, από τον Ιούλιο του 1997. Σε πολλές από αυτές η Heidi είναι πιασμένη χέρι -χέρι με ένα συνομήλικο αγόρι το οποίο δεν ήταν άλλο από τον σημερινό σύντροφο της κόρης της. 

Το περίεργο είναι το εξής. Πώς γίνεται να μην θυμόντουσαν τίποτα; Σίγουρα η παιδική εμφάνιση δεν συγκρίνεται με την εμφάνιση που έχει κάποιος ως ενήλικας, αλλά από το όνομα; Από τα χαρακτηριστικά; Όχι; Τίποτα;  Σε κάθε περίπτωση, η Heidi και ο Ed παντρεύτηκαν τον Αύγουστο που μας πέρασε. 

«Δεν πίστευα στη μοίρα. Μετά από αυτό νιώθω ότι με τον Ed γεννηθήκαμε για να είμαστε μαζί», δήλωσε η Heidi στην Daily Mail. «Μου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε ανακαλύψει ποτέ ότι δεν γνωριζόμασταν πριν από τόσα χρόνια!».