Instagram/Clementstwins
Instagram/Clementstwins
30|12|2017 10:49
SHARE
CLEMENT TWINS

Οι επτάχρονες που, πλέον, είναι γνωστές ως «οι πιο όμορφες δίδυμες του κόσμου»


Οι δύο επτάχρονες δίδυμες από την Αμερική που, αυτή τη στιγμή, έχουν τα φώτα της δημοσιότητας να τις τυφλώνουν. 

H Leah Rose και η Αva Marie είναι δύο δίδυμα πανομοιότυπα κορίτσια με -ομολογουμένως- ιδιαίτερα όμορφα και γλυκά χαρακτηριστικά. Έχουν φυσικά ξανθά μαλλιά, ελαφρώς σταρένιο δέρμα, εντυπωσιακά γκριζοπράσινα μάτια και μια μητέρα που έχει μεγάλα όνειρα για εκείνες. 

Αν και, αμφότερες, είναι μόλις 7 ετών, τον Ιούλιο που μας πέρασε η μητέρα τους Jaqi Clements αποφάσισε να ότι είναι κρίμα τόση ομορφιά να πάει χαμένη και έτσι άνοιξε στις κόρες της έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα Clements Twins. Όπως συμβαίνει με κάθε τι όμορφο και με οικεία χαρακτηριστικά, και ειδικά αν μιλάμε για ένα παιδί, έτσι και οι δίδυμες δεν άργησαν να γίνουν Insta famous. 

 

 

Οι δύο επτάχρονες, οι οποίες μένουν στο Orange County του Λος Άντζελες, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και ενώ ο λογαριασμός τους στο Instagram δε μετράει ούτε μισό χρόνο, οι followers τους έχουν ξεπεράσει τους 170.000. Γνωστές πλέον, στο χώρο του μόντελινγκ ως The Clements Twins, είναι εγεγραμμένες σε δύο πρακτορεία και υπογράφουν συμβόλαια με εταιρείες και περιοδικά παιδικής μόδας. 

Θεμιτό; Παρατραβηγμένο; Εκμετάλλευση; Η μητέρα τους Jaqi, όπως γράφει στο blog των διδύμων (theclementstwins.com), πρώτα ρώτησε τις κόρες της αν θα ήθελαν να δοκιμάσουν το μόντελινγκ και, αφού πήρε τη συγκατάθεσή τους, προχώρησε. 

 

 

«Όταν παρουσίασα την ιδέα μου στα κορίτσια, τους είπα ότι εκτός από το χορό ή την κολύμβηση, που έχουν κάθε εβδομάδα ως δραστηριότητες στο πρόγραμμά τους, θα μπορούσαν να δοκιμάσουν να φωτογραφηθούν ως μοντέλα. Φυσικά, με το που το άκουσαν άρχισαν να χοροπηδούν από τη χαρά τους. Το ίδιο κι εγώ!». Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μέσα σε μια εβδομάδα, φωτογραφήθηκαν για 6 διαφορετικά πρότζεκτ και, σύμφωνα με τη μητέρα τους, λάτρεψαν κάθε λεπτό από τις διαδικασίες.

Στα comments των φωτογραφιών τους στο Instagram μπορείτε να δείτε σχόλια που εγκωμιάζουν την ομορφιά τους αφού οι περισσότεροι περιγράφουν τα κορίτσια «εκπληκτικά», «πανέμορφα» ενώ μερικοί τους έχουν αποδώσει τον τίτλο «οι πιο όμορφες δίδυμες στον κόσμο».

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Είναι αυτή η 6χρονη το νέο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου; Το ίντερνετ διχάζεται για πολλούς λόγους

 

Instagram/Clementstwins
Instagram/Clementstwins

Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πόσο υγιές και «φυσιολογικό» είναι όλο αυτό για δύο μικρά παιδιά ενώ διχάζει το γεγονός ότι σε πολλές λήψεις τα κορίτσια έχουν μακιγιάζ ή όχι (κάτι που επίσης εγείρει προβληματισμούς για την υγεία τους).

 

 

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως οι δύο αδερφές δεν είναι τα μόνα μοντέλα στην οικογένεια. Η μητέρα τους διαχειρίζεται και το Instagram του επίσης όμορφου αδερφού τους Chase Robert που τις περνάει σχεδόν 1μιση χρόνο. Ο 8χρονος φωτογραφίζεται και αυτός για καμπάνιες μόδας. 

 

 

«Αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική. Τα κορίτσια ήταν διαφορετικά», γράφει σε ένα ποστ στο blog. «Πλέον έχουν τη δική τους προσωπικότητα ενώ λατρεύουν να χορεύουν μπροστά σε κοινό. Τους αρέσει να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Πιστεύω στα σημάδια και θεωρώ το 7 τυχερό αριθμό. Οπότε δεδομένου ότι έχουν γεννηθεί στις 7/7, είχα την αίσθηση ότι το 2017 θα ήταν μια απίθανη χρονιά για εκέινες».

Τα κορίτσια ανήκουν πλέον στις λίστες με τα πιο περιζήτητα παιδιά-μοντέλα και πολλοί τα αποκαλούν ως «τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου». 

 

Διαβάστε επίσης: Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε κι άλλο -Η εμφάνιση στο σόου του Michael Kors