apimages.com
apimages.com
30|12|2017 15:48
SHARE
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Αυτός είναι ο βασικός στόχος της Μέγκαν Μαρκλ για τη νέα χρόνια και είναι πάρα πολύ αστείος


Είτε επειδή είναι στη φύση μας, είτε επειδή επηρεαζόμαστε από το μαζικό ανανεωτικό κλίμα των ημερών, όλοι θέτουμε κάποιους στόχους για τη νέα χρονιά.

Μικροί ή μεγάλοι στόχοι γράφονται σε χαρτιά, σε σημειώσεις στο κινητό και ανάλογα με το μέγεθος των επιθυμιών μας, μας δίνουν τη δύναμη να δαπανήσουμε και την αντίστοιχη ενέργεια. 

Είτε τελικά πραγματοποιηθούν, είτε όχι, οι αποφάσεις για τη νέα χρονιά είναι μια όμορφη συνήθεια αφού γίνονται το νέο κίνητρο για να αρχίσουμε τη νέα χρόνια με ακόμα περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία. 

Η μελλοντική σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, κάθε χρόνο, βάζει τους ίδιους στόχους (προκειμένου κάποια στιγμή να τους υλοποιήσει!). 

Ποιοι είναι αυτοί; 

Instagram/MeghanMarkle
Instagram/MeghanMarkle

Πέρυσι, η 36χρονη Μαρκλ, γράφοντας στο blog The Tig, που διατηρούσε, είχε μοιραστεί τους βασικούς της στόχους για τη νέα χρονιά και η αλήθεια είναι ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον και χιούμορ! 

«Να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου, να σταματήσω να βρίζω, να ξαναμάθω γαλλικά. Αυτοί οι στόχοι φτιάχνουν τη λίστα με τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά σχεδόν, ή μάλλον βασικά, κάθε χρόνο. To ότι βρίζω πυροδοτείται ύστερα από κάποια ποτά ή όταν είμαι πολύ κουρασμένη. Το φάγωμα των νυχιών εξακολουθεί να μου συμβαίνει όταν βρίσκομαι στο αεροπλάνο ή όταν έχω μια πολύ αγχωτική ημέρα. Δεν αρμόζει καθόλου σε μια γυναίκα, αλλα έτσι είναι. Γαμώτο. Τα νύχια μου δεν είναι ωραία, αλλά αν υπόσχομαι να κόψω την κακή συνήθεια να τα τρώω μια φορά το χρόνο, ειλικρινά, νομίζω ότι δίνει μια διαφορετική αίσθηση». 

Πιστεύουμε πάντως ότι, θέλει-δεν θέλει, το 2018 μάλλον θα είναι η χρονιά που θα καταφέρει να κόψει κάθε κακή συνήθεια όχι επειδή θα το πάρει απόφαση, αλλά επειδή, αναγκαστικά, δεν θα της επιτρέπεται!