Instagram/KendallJenner
Instagram/KendallJenner
31|12|2017 15:16
SHARE
THE KARDASHIANS

H Kendall Jenner καταρρίπτει τις φήμες περί εγκυμοσύνης με μια αποστομωτική απάντηση


Η Κένταλ Τζένερ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. 

Η Κλόε Καρντάσιαν διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει επίσης παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και η Κάιλι Τζένερ (η οποία τον τελευταίο καιρό είναι κρυμμένη και δεν έχει κάνει σχετική επίσημη ανακοίνωση) είναι επίσης έγκυος. 

Mε το μισό Καρντασιανέικο να περιμένει παιδί, οι φανατικοί της reality αμερικανικής οικογένειας δε θέλουν και πολύ για να «καταστήσουν» άλλη μια από την οικογένεια έγκυο. 

Έτσι, όταν η Κένταλ Τζένερ ανέβασε χτες μια selfie στο λογαριασμό της στο Instagram την οποία έχει βγάλει μπροστά από ένα καθρέφτη, όλοι εστίασαν σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο. 

Το 22χρονο μοντέλο φοράει ένα φόρεμα ασπρόμαυρο με πουά μοτίβο το οποίο, λόγω του ότι αγκαλιάζει το σώμα της, δείχνει την κοιλιά της σαν να είναι πιο φουσκωμένη απ' ότι την έχουμε συνηθίσει. Παρόλο που πρόκειται για μια συνηθισμένη selfie, οι followers επικέντρωσαν την προσοχή τους στην κοιλιά και άρχισαν τις φήμες περί νέας εγκυμοσύνης. Στα comments στήθηκε ολόκληρο πάρτι από σχόλια για το αν πρόκειται για εγκυμοσύνη ή γιατί τέλος πάντων η κοιλιά της είναι πιο φουσκωμένη και τι θέλει να μας πει με αυτό η Κένταλ ενώ το αυστραλέζικο Μtv έβγαλε και σχετικό θέμα.

 

 

Κι ενώ συνέβαινε ένα φοβερό σούσουρο, η ίδια η Κένταλ αποφάσισε να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.  

«Απλά μου αρέσουν τα bagel, εντάξει;!!!». Λιτή, ξεκάθαρη, ειλικρινής. 

Αργότερα την ίδια ημέρα, θέλοντας να τρολάρει τους φαν της που άρχισαν να μιλούν περί εγκυμοσύνης, πόσταρε μια φωτογραφία όπου φαίνεται η ίδια μέσα στην αντίκα-αυτοκίνητο της με τη λεζάντα «MY BABY». Σωστή.