apimages
apimages
NEW YEAR'S RESOLUTION

Η Κιμ Καρντάσιαν έθεσε για το 2018 έναν και εντελώς απρόσμενο στόχο


Ηρθε και πάλι αυτή η περίοδος του νέου χρόνου, όπου όλοι βάζουμε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Στην Αμερική το ονομάζουν new year's resolution και μόλις η Κιμ Καρντάσιαν έθεσε έναν εντελώς απρόσμενο στόχο.

Ο Δυτικός κόσμος έχει το έθιμο των «Υποσχέσεων του νέου Ετους» σύμφωνα με το οποίο υποσχόμαστε στον εαυτό μας να τηρήσουμε κάποιες υποσχέσεις προς τον εαυτό μας για αυτοβελτίωση. 

Η Κιμ Καρντάσιαν λοιπόν αποφάσισε για το 2018 να εφαρμόσει κάτι για τον εαυτό της που θα την κάνει να ζήσει περισσότερο έντονα τις στιγμές. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα σημείωσε ότι θέλει στο νέο έτος να χρησιμοποιεί λιγότερο το κινητό της τηλέφωνο και ειδικά τώρα με τον ερχομό του τρίτου της παιδιού ο χρόνος της σίγουρα θα είναι περισσότερο περιορισμένος.

«Ο στόχος μου για το 2018 είναι να ασχολούμαι με το κινητό μου λιγότερο και να ζω περισσότερο τη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν όντως η Κιμ Καρντάσιαν καταφέρει να το πετύχει, σίγουρα θα απογοητεύσει τους εκατομμύρια followers της στα social media. 

Πάντως μετά από την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι, στην οποία όπως ανέφερε η ίδια κινδύνεψε να χάσει την ζωή της, η Κιμ Καρντάσιαν έμεινε τρεις ολόκληρους μήνες «μακριά» από τα socia media και από το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Για να δούμε...

Διαβάστε επίσης: Τα street style της Κιμ -Η Καρντάσιαν που φοράει τις τάσεις στην πιο ακραία (και προκλητική) εκδοχή τους

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει μέσα από 16 φωτογραφίες τι έκανε όσο καιρό απείχε από τα social media