Viral η απίθανη εικόνα γυναίκας σε δύο εγκυμοσύνες -με δίδυμα και με ένα παιδί  | 0 bovary.gr
Viral η απίθανη εικόνα γυναίκας σε δύο εγκυμοσύνες -με δίδυμα και με ένα παιδί | 0 bovary.gr
06|01|2018 14:09
SHARE
VLOGGER

Viral η απίθανη εικόνα γυναίκας σε δύο εγκυμοσύνες -με δίδυμα και με ένα παιδί


Η Natalie Bennett είναι vlogger, μητέρα δύο δίδυμων παιδιών, και 36 εβδομάδες έγκυος σε ένα κοριτσάκι. Θα την χαρακτηρίζαμε...απασχολημένη.

Όμως όπως όλες και όλοι όσοι ασχολούνται με το vlogging (video+blogging) η Natalie Bennett βρίσκει το χρόνο, ανάμεσα στην αλλαγή πάνας και την προετοιμασία της φρουτόκρεμας, να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί τα δικά της βίντεο (χαρά στο κουράγιο της).

Ένα από αυτά μάλιστα, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου και να γίνει πολύ γρήγορα viral. Σε αυτό το βίντεο, η Natalie έχει ενώσει δύο άλλα βίντεο από τις δύο εγκυμοσύνες της και και συγκρίνει τις διαφορές της απλής εγκυμοσύνης, με αυτή των διδύμων στις 36 εβδομάδες κύησης. Και πιστέψτε μας είναι τεράστιες! 

«Στο τέλος το σώμα μου ήταν τεράστιο. Η κοιλιά μου ήταν τόσο γελοιωδώς μεγάλη, που δεν φαινόταν καν ανθρώπινη». 
Τώρα κυοφορώντας ένα μόνο μωρό, η Bennett λέει ότι παρόλο που κουράζεται (πρέπει να ασχοληθεί και με τα άλλα δύο παιδιά) είναι πολύ πιο χαλαρή και ελαφριά, από ό,τι στην εγκυμοσύνη της με τα δίδυμα.

Η Natalie Bennett μάλιστα είχε δύο φορές περισσότερα ιατρικά ραντεβού όταν κυοφορούσε τα δίδυμα. 

Mπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά...

Αυτό συμβαίνει επειδή οι δίδυμες εγκυμοσύνες ταξινομούνται ως «υψηλού κινδύνου». «Θα έλεγα ότι αυτή η εγκυμοσύνη μόνο πιο βολική, επειδή είναι τόσο απλή», δήλωσε η Bennett, τονίζοντας όμως ότι μιλάει από την προσωπική της εμπειρία.