Φωτογραφία: Getty Images
Φωτογραφία: Getty Images
04|01|2018 11:13
SHARE
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Αμέλια Ουίνδσορ: Το νέο βασιλικό αίμα έχει διαπιστευτήρια μοντέλου


Θυμόσαστε τα ξενύχτια και τα πάρτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες; Τις συντρόφους του και τα φιλιά που αντάλαζε μαζί τους, νομίζοντας ότι δεν τον βλέπει κανείς; Τις ατασθαλίες με τις οποίες βοούσε ο αγγλικός Τύπος;

Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Τώρα που ο Χάρι δεσμεύτηκε (και επίσημα) με τη Μέγκαν Μαρκλ και αφού πέρασαν δαχτυλίδια, καταπάτησαν το πρωτόκολλο (και μπράβο τους) και χαριεντίστηκαν μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, το ενδιαφέρον για τον πρίγκιπα άρχισε να ξεθωριάζει. Έτσι, τα βρετανικά ταμπλόιντ αποφάσισαν να αναζητήσουν το επόμενο άγριο βασιλικό αίμα. Και όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν δυσκολεύτηκαν να το βρουν.

Το όνομά της είναι Αμέλια Ουίνδσορ και έχει γεννηθεί το 1995. Είναι 36η στη σειρά για τον θρόνο, αλλά με βεβαιότητα σας λέμε ότι κατέχει τον τίτλο του βασιλικού party girl. Η Αμέλια έχει κάνει πασαρέλα για τον οίκο Dolce & Gabbana, ενώ βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά των μεγάλων σόου μόδας.

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Μετά από μια φωτογραφία της να καπνίζει σε μια μπανιέρα (Η Βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον δεν θα ενέκρινε το ποστάρισμα), κλειδώθηκαν οι λογαριασμοί της στα Social Media, ωστόσο αυτές τις μέρες άνοιξε και πάλι το Instagram. Τώρα, η Αμέλια μοιράζεται πιο comme il faut φωτογραφίες από μουσικά φεστιβάλ και φυσικά τις σέλφι της. Ορμόμενη από τις σέλφι αυτές το περιοδικό Tatler την ονόμασε «το πιο όμορφο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Μετά το ντεμπούτο της στο Παρίσι, στο Crillon Ball, η Αμέλια κράτησε χαμηλό προφίλ, με εξαίρεση την πρόσφατη εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο γεύμα βασίλισσας Ελισάβετ.

Η φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο Storm, από το οποίο πέρασαν η Κέιτ Μος και η Κάρα Ντελεβίν. 

Φωτογραφίες: Splash News, Getty Images, ΑP