Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
06|01|2018 16:26
SHARE
TIME'S UP

Το αξεσουάρ που θα φορούν όλες οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες


Για έναν πολύ καλό σκοπό ενώθηκαν οι πιο σημαντικές σταρ του Χόλιγουντ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Κάποιες από τις πιο σημαντικές γυναίκες του πλανήτη αναλαμβάνουν δράση σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν τη συστηματική σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του κινηματογράφου και να υποστηρίξουν τις γυναίκες σε όλους τους χώρους εργασίας που δεν έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν δημόσια γι’ αυτό που τους συμβαίνει.

Η Νάταλι Πόρτμαν, η Εμμα Στόουν η Αμέρικα Φερέρα αλλά και η Σόντα Ράιμς, πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του κινήματος, που ονομάζεται Time's Up και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα νόμιμο ταμείο, με τα χρήματα του οποίου θα βοηθηθούν όλες εκείνες οι γυναίκες που δεν έχουν τα οικονομικά μέσα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από την κακοποίηση.

Την Κυριακή λοιπόν, αν όχι όλες, οι περισσότερες σταρ που θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί θα φορούν μαύρα ρούχα και ένα μικρό αξεσουάρ. Μια καρφίτσα που γράφει: Time’s Up. 

Για να φτιάξει την καρφίτσα, η Ριζ Γουίδερσπουν - η οποία είναι υπερήφανη υποστηρίκτρια του Time's Up - φέρεται να απευθύνθηκε στην Αριάν Φίλιπς, σχεδιάστρια κοστουμιών σε ταινίες Kingsman και Nocturnal Animals. Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε και δημιούργησε την καρφίτσα σε μόλις δύο εβδομάδες.