H βουτιά της Ολυμπίας Χοψονίδου με τα παιδιά της για να πιάσει το σταυρό | 0 bovary.gr
H βουτιά της Ολυμπίας Χοψονίδου με τα παιδιά της για να πιάσει το σταυρό | 0 bovary.gr
07|01|2018 16:02
SHARE
ΜΠΛΟΥΜ

H βουτιά της Ολυμπίας Χοψονίδου με τα παιδιά της για να πιάσει το σταυρό


Μα πώς τα καραφέρνει με 4 παιδιά; Θα ρωτήσει κάποιος για την Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη και υπερμαμά τεσσάρων γλυκήτατων παιδιών.

Κι όμως, όχι μόνο τα καταφέρνει, αλλά ακολουθεί και υποστηρίζει τα παιδιά σε παραδόσεις και έθιμα, όπως αυτό των Θεοφανίων με το πιάσιμο του σταυρού.

H Oλυμπία Χοψονίδου έχει μοιραστεί πολλές φορές εικόνες και βίντεο από δραστηριότητες με τα παιδιά της, στις οποίες συμμετέχει με χαρά και η ίδια. 

Μάλιστα χθες, ημέρα των Θεοφανίων, η γενναία μαμά βούτηξε στη θάλασσα μαζί με τα τέσσερα παιδιά, προκειμένου να πιάσει το σταυρό. Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Στα θολωμένα νερά τση σκέψης σου εμπήκα μαλαματένιε μου Σταυρέ που σαι και δε σε βρήκα.. Σταυρό θα ρίξω τη καρδιά του Αγιασμού τη μέρα και να σε δω κολυμβητή να τη βαστάς στη χέρα!! Χρονια πολλα και Καλα!!! Ευχομαι καποια στιγμη στους μικρους μου κολυμβητες να πιασουν τον Σταυρο».

Δείτε το βίντεο

 

Mάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε με τα παιδιά για τον σταυρό. Και πέρυσι τέτοια μέρα είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, μόνο που τότε ή οικογένεια είχε ένα μέλος λιγότερο.