Apimages
Apimages
ΕΓΙΝΕ VIRAL

H Nάταλι Πόρτμαν παρουσιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες


H Νάταλι Πόρτμαν κλήθηκε χθες να παρουσιάσει το βραβείο για τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες.

Την στιγμή που η ηθοποιός είναι στο βήμα μαζί με τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρν και παρουσιάζει το βίντεο με τους υποψηφίους αποφασίζει με ένα μόλις σχόλιο να κερδίσει τις εντυπώσεις. 

H 36χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να προκαλέσει αμηχανία στην αίθουσα κάνοντας ένα καυστικό σχόλιο που θα έλεγε κανείς ότι έγινε με το γάντι. 

Η Νάταλι Πόρτμαν τόνισε ότι και οι πέντε υποψήφιοι ήταν άντρες. «And here are the all male nominees» σημείωσε χαρακτηριστικά που σημαίνει «αυτοί είναι οι πέντε άνδρες υποψήφιοι».

Οι αντιδράσεις και οι γκριμάτσες των Christopher Nolan, Martin McDonagh, Steven Spielberg, Ridley Scott και του Guillermo del Toro (ο οποίος τελικά ήταν ο νικητής για την ταινία «The Shape of Water») όταν άκουσαν την αιχμηρή ατάκα έγιναν viral.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σημειώνεται ότι αρκετές γυναίκες ηθοποιοί, όπως η Νικόλ Κίτνμαν, η Σαρλίζ Θερόν, η Τζένιφερ Λόρενς και η Τζέσικα Τσαστέιν έχουν τονίσει τον σεξισμό που υπάρχει στο Χόλιγουντ και την ανισότητα στη βιομηχανία που υπάρχει ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες. 

Διαβάστε επίσης: Το απλό μυστικό ομορφιάς της Βrooke Shields που διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας της

Τι ακριβώς ζητούν οι σκηνοθέτες από τις γυναίκες ηθοποιούς σε μία οντισιόν;