Γιάννης Χρηστίδης: Ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει έναν παράδεισο για τους street food lovers | 0 bovary.gr
Γιάννης Χρηστίδης: Ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει έναν παράδεισο για τους street food lovers | 0 bovary.gr
Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ

Γιάννης Χρηστίδης: Ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει έναν παράδεισο για τους street food lovers


Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο αδελφός της έχουν κάτι κοινό, πέρα από τη συγγένεια που τους ενώνει: ακολούθησαν το όνειρό τους και ασχολούνται με αυτό που πραγματικά τους αρέσει.

Η Σίσσυ, μετά την διαδρομή της στο χώρο της τηλεόρασης, δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας με τη δική της επιχείρηση και ο Γιάννης στο χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Η καντίνα που διατηρεί -μαζί με τον συνέταιρό του Tάσο Γκουζγκούνη- έχει το όνομα Jerry’s Foοdtruck και οι λάτρεις του street food τη γνωρίζουν καλά (μάλιστα το μότο της είναι «Deli street food lovers»).

Ντόνατς και τσουρέκια Θεσσαλονίκης, κρουασάν που γεμίζουν με ό,τι χωρά ο νους σου, hotdog με ζύμη donut που συνοδεύεται από νάτσος και λιωμένο τσένταρ και άλλες ακόμα γευστικές αμαρτίες έχουν κάνει τους Θεσσαλονικείς να παραμιλούν από απόλαυση. Το μαγαζί πήρε το όνομά του από τον θείο των ιδιοκτητών (τον θείο Γεράσιμο) που γεννήθηκε το 1921 σε χωριό της Βόρειας Ελλάδας και σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του στην Αμερική. Το 1943 δημιούργησε τη δική του καντίνα με ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική.

Δείτε το αφιέρωμα του bovary στην καντίνα του Γιάννη 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει το κοινό που την ακολουθεί πιστά και ο Γιάννης, επίσης. 

Η πρώτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε αφιέρωση στον αδελφό της λόγω της ονομαστικής του γιορτής.

Σε μια ανάρτηση συγκέντρωσε φωτογραφίες του Γιάννη και έγραψε ότι ο αδελφός είναι... ο πιο χαλαρός τύπος που γνωρίζει!

 

Φωτογραφίες του Γιάννη από την καθημερινότητά του