Instagram
Instagram
16|01|2018 12:39
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Flashback! Η Αννα Βίσση δημοσιεύει σπάνια νεανική φωτογραφία με το Νίκο Καρβέλα και «σαρώνει» στο Instagram


Η Αννα Βίσση έβγαλε από το χρονοντούλαπο μια φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Νίκο Καρβέλα.

Έκανε ένα flashback στο παρελθόν που η ίδια φαίνεται ότι θυμάται με νοσταλγία.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι η σχέση που την ενώνει πλέον μαζί του δεν είναι σχέση έρωτα ή συμβίωσης, αλλά φιλίας. «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Άννα Βίσση μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της με τον Νίκο Καρβέλα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Aψεγάδιαστη νεότητα. Εγώ και το άλλο μου εγώ».

 

 

Flawless Youth ......me and my other “me”.....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις 15 Ιαν, 2018 στις 3:52 μμ PST

Σε μια σπάνια συνέντευξή της στο SIGMA Κύπρου η Αννα Βίσση είχε μιλήσει για τον τρόπο που βίωσε τον χωρισμό της από το Νίκο Καρβέλα: «Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος ακραίος και καθόταν πάντα κάτω από την ομπρέλα μιας γυναίκας. Μου άρεσε, τον πίστευα και τον αγαπούσα. Αρκετές φορές διαφωνούσαμε όμως το συζητούσαμε. Μεταξύ μας αργότερα είπαμε ορισμένες αλήθειες. (...) Έφερε αρκετούς πόνους αυτός ο χωρισμός. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μη μιλούσαμε και ποτέ με τον Καρβέλα. Έγινε και αυτό. Δεν βλεπόμασταν καθόλου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτά μας. Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος, ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Βίσση δημοσιεύει φωτογραφία της με το Νίκο Καρβέλα