Πρέπει να δεις τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον οποίο έλειψε δύο ημέρες από την εκπομπή  | 0 bovary.gr
Πρέπει να δεις τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον οποίο έλειψε δύο ημέρες από την εκπομπή | 0 bovary.gr
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Πρέπει να δεις τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον οποίο έλειψε δύο ημέρες από την εκπομπή


Μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι φορές που ο Γιώργος Παπαδάκης έχει λείψει από το τηλεοπτικό του πόστο, όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Πάντα για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, όσοι συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, είδαν άδεια την καρέκλα του Γιώργου Παπαδάκη.

Στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ντίνος Σιωμόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης. Και σήμερα και αύριο, δεν θα είναι μαζί μας για καλό σκοπό», ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου συμπλήρωσε: «Θα λείψει σήμερα και αύριο γιατί έχει την ορκωμοσία του παιδιού του».

Μέσω του λογαριασμού της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο Instagram, είδαμε φωτογραφία από την ορκωμοσία του γιου του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβου. Με υπερηφάνεια και έκδηλη συγκίνηση, ο δημοσιογράφος πόζαρε στο πλευρό του γιου του ενώ η φωτογραφία είχε λεζάντα: «Ο λόγος που έλειψα δύο μέρες. Γιώργος Παπαδάκης». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει άλλους δύο γιους: τον Κωνσταντή από τον πρώτο του γάμο, και τον Ιάσονα (όπως και τον Φοίβο) από τον δεύτερο γάμο του με την Τίνα Παπαδέλη.

 

 

Ο λόγος που έλειψα δυο μέρες. Γιώργος Παπαδάκης #kalimeraellada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalimera Ellada (@kalimeraellada_ant1) στις 17 Ιαν, 2018 στις 10:34 μμ PST