Instagram
Instagram
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

David-Victoria Beckham: Γιατί όλοι μιλάνε γι'αυτή την εμφάνισή τους με το γιο τους


Το στιλ είναι οικογενειακή υπόθεση για τους Μπέκαμ.

Δεν είναι μόνο η Βικτόρια Μπέκαμ που κατακτά τη βιομηχανία της μόδας και κάθε της εμφάνιση μπαίνει στο μικροσκόπιο, κάνοντας ενέσεις έμπνευσης στο fashion κόσμο.

Τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όσο και τα παιδιά της οικογένειας, δείχνουν ότι έχουν άποψη και δεν αφήνουν καμία στιλιστική λεπτομέρεια να πέσει κάτω.

Οι οικογενειακές εμφανίσεις των Μπέκαμ δεν είναι σύχνες. Οταν, όμως, γίνονται, αποτελούν παράλληλα fashion γεγονός.

Ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και ο Μπρούκλιν Mπέκαμ έκαναν εμφάνιση στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στην επίδειξη του οίκου Louis Vuitton. Δεν ήταν δύσκολο να κεντρίσουν τα βλέμματα -και οι τρεις- με την εμφάνισή τους.

Το outfit της Βικτόρια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ωδή» στο ανδρόγυνο look!

Συνδύασε την καφέ παντελόνα της με ριγέ πουκάμισο και καμηλό παλτό ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γοήτευσε και εκείνος με το classy και επιβλητικό παλτό του που συνδύασε άψογα με το navy πουλόβερ του.

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια τίμησε τον οίκο Louis Vuitton φορώντας T-Shirt από τη συλλογή του ενώ το συνδύασε με tweed παλτό.

 

 

Η εμφάνιση της οικογένειας ήταν αναμενόμενο να αποσπάσει τα διθυραμβικά σχόλια του κόσμου της μόδας και να σχολιαστεί ακόμα και για την πιο μικρή της λεπτομέρεια. Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βικτόρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατακλύστηκαν από σχόλια και likes! 

Κάν'το όπως οι Μπέκαμ, λοιπόν! 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image