splashnews
splashnews
DREAM JOB ALERT

Αναζητάς δουλειά; Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ψάχνουν βοηθό


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, λίγο πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνουν άλλο ένα σημαντικό βήμα μαζί.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ψάχνουν για ένα νέο βοηθό πλήρους απασχόλησης, που θα δουλεύει γι' αυτούς και θα τους βοηθά στη δημόσια ζωή τους. Μάλιστα, η σχετική αγγελία ανέβηκε ήδη στο Linkedin.

Θες να μάθεις περισσότερα πριν στείλεις το βιογραφικό σου;

Πρώτα απ’  όλα, ο «τυχερός» θα πρέπει να μετακομίσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ θα έχει υπογράψει ένα 12μηνο συμβόλαιο, που ξεκινά τον ερχόμενο Απρίλιο. Λίγο πριν τον βασιλικό γάμο, δηλαδή, που θα γίνει τοντ Μάιο.

Από εκεί και πέρα, ο βοηθός θα είναι το δεξί χέρι του Χάρι και της Μέγκαν καθώς θα είναι υπεύθυνος για τα social media τους και τη διοργάνωση των events τους.

Με λίγα λόγια, θα γίνει η «σκιά» του αγαπημένου ζευγαριού ακόμη και όταν θα ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό για τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Τι χρειάζεσαι όμως για να σε επιλέξουν; Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί στους γρήγορους ρυθμούς, να είναι οργανωτικός και επικοινωνιακός

Η απαιτητική αυτή θέση, θα έχει φυσικά πολλά πλεονεκτήματα και απολαβές. Εκτός από τη γνωριμία με τη βασιλική οικογένεια των Ουίνσδορ, ο βοηθός θα δικαιούται 33 μέρες άδειας τον χρόνο! Και αν κρίνουμε από τα καθήκοντα που θα αναλάβει, θα εξασφαλίσει σίγουρα μια θέση στον γάμο της χρονιάς.

Η ζωή σίγουρα δεν θα είναι εύκολη αλλά... άλλο να είσαι «βασιλικός» βοηθός στο Μπάκιγχαμ.