AP images
AP images
LOUIS VUITTON

Η νέα ανδρική συλλογή της Louis Vuitton είναι μια συνεχής αναζήτηση στα τοπία της γης


Η κολεξιόν τoυ οίκου Louis Vuitton για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018 είναι μια παγκόσμια άποψη, μια επισκόπηση στην κληρονομιά του γαλλικού οίκου μόδας. Παρελθόν, παρόν, μέλλον. 

«Πρόκειται για τα ρούχα που μπορούν να αλλάξουν και για τα υφάσματα που μπορούν να ταξιδέψουν στο σώμα και να μεταμορφωθούν», λέει o Kim Jones, Artistic Director της ανδρικής Louis Vuitton. «Ανακαλύπτοντας πάντα κάτι νέο. Ένα συνεχές ταξίδι». 

Η κολεξιόν επισημαίνει μια σαφώς μοντέρνα ευκολία στην κίνηση μέσα από κομμάτια εμπνευσμένα από αθλητικά είδη με διαφορετικές πολιτιστικές επιρροές. Το κλειδί είναι το ταξίδι, μέσα από φωτογραφίες από την Κένυα, που επηρεάζει την παλέτα της κολεξιόν με φυσικά χρώματα, ουδέτερους γήινους τόνους, αποχρώσεις αμμόλιθων από βουνά και ερήμους, γρανίτη, ελιά και σχιστόλιθο. Υπογραμμίζουν την ταυτότητα του οίκου Louis Vuitton και την ανάγκη για εξερεύνηση και ανακάλυψη. 

Με αναφορές από την Άγρια Δύση μέχρι την Άπω Ανατολή, η κολεξιόν αναμειγνύει θέματα και εικόνες.

Στην πρώτη σειρά της επίδειξης της Louis Vuitton για την ανδρική κολεξιόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 στο Παρίσι βρέθηκε η οικογένεια Beckham.

Η Victoria, ο David και ο μεγαλύτερος γιος τους, Brooklyn, εντυπωσίασαν με το fashion statement που έκαναν.

Ο πρώην άσσος των γηπέδων αλλά και πρέσβης του κομψού ανδρικού στιλ, φόρεσε ένα navy πουλόβερ, αντίστοιχο παντελόνι και χακί παλτό. 

Η σύζυγός του και fashion icon επέλεξε ένα μουσταρδί παντελόνι, ένα ριζέ πουκάμισο σε κόκκινο-άσπρο χρώμα και ένα μπεζ μακρύ παλτό.

Ο 18χρονος γιος τους φόρεσε γκρι μάλλινο πανωφόρι με ένα κόκκινο πουκάμισο Luis Vouitton, skinny τζιν και σουέντ μποτάκια. 

Louis Vuitton
Louis Vuitton

«Μοντέρνα look σε κλασσικό τοπίο», αναφέρει o Kim Jones. Ένα ταξίδι μέσα από ιστορικά αρχεία του οίκου αντανακλά έναν σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι επιρροές των αθλητικών ρούχων είναι εμφανείς. Τα θεμέλια της γκαρνταρόμπας του σύγχρονου άνδρα είναι εκλεπτυσμένα καθώς τους δίνεται νέος ορισμός πολυτέλειας, εξεζητημένος αλλά και πρακτικός.

Για να επικοινωνήσουν το ταξίδι μέσα από τα υλικά, στράφηκαν στο μέλλον, χρησιμοποιώντας τιτάνιο, σαν πολύτιμο μέταλλο. Τα δερμάτινα αξεσουάρ και τα γυαλιστερά υλικά προστίθενται ακόμη στη συλλογή.  

Μια νέα υπογραφή εμφανίζεται, με ανάγλυφο το όνομα της Louis Vuitton.

 

Ποτέ ένας προορισμός, πάντα ένα ταξίδι. Αυτή η κολεξιόν της Louis Vuitton γιορτάζει την εξελικτική ματιά, ένα διαρκώς διευρυνόμενο τοπίο. Είναι μια σφαιρική εικόνα, μια φρέσκια προοπτική. Κοιτώντας μπροστά, σε νέους ορίζοντες.

AP images
AP images