Η Σμαράγδα Καρύδη πλούσια και απελπισμένη -Συλλεκτική φωτογραφία από το παρελθόν που «σαρώνει» | 0 bovary.gr
Η Σμαράγδα Καρύδη πλούσια και απελπισμένη -Συλλεκτική φωτογραφία από το παρελθόν που «σαρώνει» | 0 bovary.gr
FLASHBACK!

Η Σμαράγδα Καρύδη πλούσια και απελπισμένη -Συλλεκτική φωτογραφία από το παρελθόν που «σαρώνει»


Flashback στο παρελθόν για τη Σμαράγδα Καρύδη!

Την «βοήθεια» των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για μια φωτογραφία που δημοσίευσε: μια φωτογραφία που ανέσυρε το συρτάρι των αναμνήσεών της και της δημιούργησε την ανάγκη να την μοιραστεί δημόσια.

Μόνο που η Σμαράγδα Καρύδη δεν θυμόταν πότε την είχε βγάλει και ποιας φωτογράφισης ήταν μέρος.

«Κλάμα, κόσμημα και φιλότιμο». Αγαπημένε μου, Γιάννη Μπουρνιά τη θυμάσαι αυτή τη φωτογράφιση; Που είμαι πολύ πλούσια και πολύ απελπισμένη; Styling και γενική επιστασία Έλενα Σκουλά και κάποιο περιοδικό που μάλλον τώρα έχει κλείσει. Όποιος το θυμάται, ας μου το πει» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Σμαράγδα Καρύδη γοητεύει με έναν μοναδικά, διακριτικό τρόπο: με φινέτσα και στιλ, χωρίς προσπάθεια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη «μοιραία» Σμαράγδα που φορά περίτεχνα κοσμήματα αλλά κάτι πιο βαθύ της λείπει γι'αυτό και ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια της.

Η καλή της φίλη, Έλενα Σκουλά, έδωσε απάντηση στην ερώτηση που έθεσε η Σμαράγδα Καρύδη. Το καρέ ήταν μέρος της φωτογράφισής της για το περιοδικό Cover Story που δεν κυκλοφορεί πια.

H φωτογραφία συγκέντρωσε σε σχεδόν μία ημέρα πάνω από 12.000 like και αμέτρητα σχόλια θαυμασμού από τους διαδικτυακούς φίλους της ηθοποιού.