5 διάσημοι που «εκτέλεσαν» ρόλους με τις υποκριτικές τους ικανότητες | 0 bovary.gr
5 διάσημοι που «εκτέλεσαν» ρόλους με τις υποκριτικές τους ικανότητες | 0 bovary.gr
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ;

5 διάσημοι που «εκτέλεσαν» ρόλους με τις υποκριτικές τους ικανότητες


Εχει τύχει πολλές φορές να δούμε, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, ανθρώπους της εγχώριας showbiz που ουδεμία σχέση έχουν με την υποκριτική, να ερμηνεύουν (ας τα θέσουμε έτσι για αρχή) κάποιο ρόλο.

Μπορεί να μην είναι ηθοποιοί ωστόσο η φήμη τους αλλά και η αγάπη που μπορεί να δείχνει μεγάλη μερίδα των Ελλήνων που αγαπούν την Τέχνη (Sic) στο πρόσωπό τους, τους βοηθά να... μπουν στα κόλπα και να προκαλέσουν αίσθηση είτε θετική είτε αρνητική.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο νικητής του περσινού Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παίξει στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Το Τατουάζ» που προβάλλεται στον Alpha και από ό,τι διαβάζουμε έχει αρκετά υψηλή τηλεθέαση.

Με αφορμή λοιπόν την παρθενική απόπειρα του «Ντάνου» να πρωταγωνιστήσει στη μικρή οθόνη, συγκεντρώσαμε πέντε διάσημους celebrities που... εκτέλεσαν κάποιο ρόλο. Μην πάει ο νους σας -μόνο- στο κακό. Κάποιοι τα κατάφεραν και συνεχίζουν να τα καταφέρνουν καλά. Κάποιοι πάλι, όχι. 

Σάκης Ρουβάς 

Η απόλυτος Έλληνας star ανέβηκε στο σανίδι και ενσάρκωσε τον Ηρακλή στην παράσταση «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι». Ο ρόλος μπορεί να του ταίριαζε τέλεια καθώς αναδείκνυε τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς και έφερε πλήθος κόσμου (και κυρίως κοριτσιών) στο θέατρο για να τον θαυμάσει, ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Η παράσταση δεν μακροημέρευσε καθώς κράτησε περίπου 4 μήνες. O Sakis επέστρεψε σε αυτό που κάνει καλύτερα, στα σόου. Και στα μακαρόνια με κιμά.

Καλομοίρα

Ποιος θα ξεχάσει τη γλυκιά Καλομοίρα σαν κόρη του Γιάγκου Δράκου; Το Καλομοιράκι, με την προφορά της, ακόμα περισσότερο τότε, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη», για να παίξει την κόρη (μία από τις πολλές) του σκληρού ιδιοκτήτη της Giant. Έπαιξε στην ουσία τον εαυτό της, μια γλυκιά, αθώα κοπέλα, ωστόσο η ηθοποιία δεν ήταν το δυνατό της σημείο. Καλύτερα τραγούδι και... filakia!

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο ως «Ωραία Ελένη» στην παράσταση «Τρωικός πόλεμος». Το πρώην μοντέλο ταίριαζε ίσως τέλεια στο concept καθώς η ομορφιά της σίγουρα τη βοήθησε στο ρόλο. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, οι κριτικές ήταν σκληρές μαζί της αλλά και με την ίδια την παράσταση. Η ξανθιά καλλονή επέστρεψε στην παρουσίαση ενώ τώρα ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Αντώνης Βλοντάκης

Ο δημοφιλής πολίστας έκανε... βουτιά στα βαθιά παίζοντας στην παράσταση «Tres». Ο γοητευτικός αθλητής είχε κάνει και άλλες απόπειρες με περάσματα από σειρές και τηλεοπτικές εκπομπές και είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στο σανίδι. Οι θαυμάστριες του Αντώνη σίγουρα έτρεξαν να τον απολαύσουν, ωστόσο, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει την υποκριτική. Προς το παρόν θα τον απολαύσουμε στο Dancing with the stars.

Τέτα Καμπουρέλη

Τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της σε πρωινή εκπομπή ενώ έχει κέντρο αισθητικής και δίνει συμβουλές ομορφιάς. Ωστόσο, κάνει στροφή στην... ποιότητα παίζοντας στο «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»! Κι όμως, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα εδώ και λίγο καιρό. Τώρα, για τις υποκριτικές της ικανότητες, μένει να δούμε αν τα καταφέρνει όπως στα... νύχια.