Instagram
Instagram
BIAGGIO ALI WALSH

Αυτός είναι ο 19χρονος εγγονός του Μοχάμεντ Αλι και -δικαίως- είναι περιζήτητο μοντέλο


Στις 17 Ιανουαρίου του 2018, ο Moχάμεντ Αλι θα είχε γενέθλια και θα έκλεινε τα 76 του χρόνια.

Την ίδια ημέρα, ο 19χρονος εγγονός του, Biaggio Ali Walsh, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία για τον παππού του που δεν ξεχνά:

«Σ’ αγαπώ και μου λείπεις. Σ’ ευχαριστώ που με εμπνέεις κάθε μέρα».

Ο Μοχάμεντ Αλι είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να τον θυμούνται μόνο για τους τίτλους που κατάφερε να κατακτήσει στην καριέρα του. Θα ήθελε να θυμούνται έναν άνθρωπο που είχε χιούμορ και τους αντιμετώπιζε όλους με ισότιμο τρόπο. Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες του και εκτιμούσε βαθιά όσους τον θαύμαζαν. Μάλιστα, δεν θα τον πείραζε, αν ο κόσμος ξεχνούσε πόσο όμορφος ήταν.

Η ομορφιά του εγγονού του Μοχάμεντ Αλι, Biaggio Ali Walsh, του έχει δώσει ήδη το διαβατήριο για καριέρα στο μόντελινγκ.

Ο Biaggio Ali Walsh είναι πλέον περιζήτητος και μεγάλο πρακτορείο μοντέλων (Wilhelmina Models) τον έχει εντάξει στο δυναμικό της.

Φωτογραφίσεις για καμπάνιες και συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας δείχνουν ότι μια πολλά υποσχόμενη καριέρα τον περιμένει. Παρ’όλα αυτά, εκείνος δεν θέλει να εγκαταλείψει τον αθλητισμό που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του (ο ίδιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο).

Τα ταλέντα του δεν σταματούν εδώ: ο ίδιος θέλει να μυηθεί στον κόσμο του κινηματογράφου και μελετά με επιμέλεια την κινηματογραφική τέχνη. Μάλιστα, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, όνειρό του είναι να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής με τον αδελφό του, Nico. 

 

 

 

 

Με ένα scroll στο λογαριασμό του Biaggio Ali Walsh στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι ο 19χρονος εγγονός του Mοχάμεντ Άλι μεγάλωσε σε μια δεμένη οικογένεια και ζει με ευτυχισμένες αναμνήσεις που έφτιαξε για εκείνον, ο σπουδαίος παππούς του.