AP
AP
REAL PRINCESS HAIR

Η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της και ο λόγος είναι υπέροχος


Ίσως κάποιες από εσάς να θυμάστε ότι πριν από πέντε μήνες η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της λίγο πιο κοντά και απέκτησε άλλο look.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2017, η Δούκισσα του Cambridge λάνσαρε ένα νέο, πιο κοντό hairstyle, που της πήγαινε πολύ.

Κι όμως, μπορεί αυτό να ακούγεται κάτι αδιάφορο και συνηθισμένο αλλά δεν έγινε καθόλου τυχαία.

Έτσι και αυτή η κίνηση της Kate δεν ήταν απλά άλλη μια αλλαγή στα μαλλιά της, επειδή βαρέθηκε το παλιό της στιλ, αλλά είχε σοβαρό σκοπό.

Σύμφωνα με τη Sunday Express, η αγαπημένη πριγκίπισσα της Βρετανίας είχε μια πρόταση από τον στυλίστα της, Joey Wheeler.

AP
AP

Να δωρίσει τα μαλλιά που θα έκοβε. Έτσι και έκανε λοιπόν. Δώρισε κρυφά 18 εκατοστά από τα μακριά μαλλιά της στο Little Princess Trust, έναν οργανισμό που φτιάχνει περούκες από αληθινή τρίχα για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τις χημειοθεραπείες. 

«Είναι υπέροχο αν σκεφτείς ότι κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει με χαρά μια περούκα φτιαγμένη από μαλλιά αληθινής πριγκίπισσας. Είναι μοναδικό αυτό που έκανε, ειδικά αν σκεφτείς ότι διαφορετικά αυτά τα μαλλιά θα είχαν πάει στα σκουπίδια», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα. 

«Εστάλησαν με άλλο όνομα, έτσι ώστε ο οργανισμός να μην ξέρει ότι προέρχονται από τη βασιλική οικογένεια. Απλώς νόμιζαν ότι ήταν από μια γυναίκα στην περιοχή του Kensington», προσθέτει η ίδια πηγή.

Η ιστορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι του Kensington.

 Ωστόσο, η Δούκισσα έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση και δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθά μικρά παιδιά. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, φρόντισε ένα 10χρονο άρρωστο αγόρι όταν πραγματοποίησε επίσκεψη σε δημοτικό σχολείο.