NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ

H Yβόννη Μπόσνιακ έκανε έναν αλάνθαστο total black συνδυασμό στην παρουσίαση της συλλογής της


Η Υβόννη Μπόσνιακ διαγράφει τη δική της πορεία στον κόσμο της μόδας.

Μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφερε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή, αισθητική ταυτότητα.

Τα ρούχα που υπογράφει έχουν το -αποκλειστικά- δικό της σχεδιαστικό αποτύπωμα και το επιχειρηματικό της εγχείρημα έχει στεφθεί από επιτυχία. Η Υβόννη Μπόσνιακ παρουσίασε τη συλλογή της για το καλοκαίρι του 2018, στα πλαίσια του «Athens Fashion Trade Show», στο Metropolitan Expo.

Η νέα της συλλογή χαρακτηρίζεται από μάξι φορέματα, αέρινα υφάσματα, παστέλ χρώματα (μέντα, λεβάντα, εκρού, γαλάζιο και ροζ) αλλά και δύο έντονα χρώματα (μπλε και μωβ). Στη φετινή συλλογή της, η Υβόννη Μπόσνιακ δίνει έμφαση στο beachwear προτείνοντας αέρινα, μακριά καφτάνια, ενώ μας συστήνει και την πρώτη συλλογή νυφικών Pret-a-porter.

Στη χειμερινή συλλογή της σχεδιάστριας, το μαύρο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Το μαύρο ήταν και το χρώμα που χαρακτήρισε τη δική της εμφάνιση, στην παρουσίαση της συλλογής της. Η Υβόννη αγαπά τις κλασικές, αυστηρές γραμμές και είναι υπέρμαχος της απλότητας.

Η ίδια επέλεξε για την εμφάνισή της μαύρη παντελόνα, μαύρο πουκάμισο με διαφάνεια και μαύρο τοπ. Το μακιγιάζ της απόλυτα natural.

Στην παρουσίαση της συλλογής της το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency