Instagram
Instagram
ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΡΕ

Throwback! Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους γιους της που «σάρωσε» στο Instagram


Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της να είναι αφιερωμένο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο, οι δύο γιοι της είναι και θα είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μόλις στα 25 της χρόνια, είχε ήδη αποκτήσει και τους δύο γιους της, Φίλιππο και Νικόλα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν που έφερε νωρίτερα το καλοκαίρι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ, στο οποίο ποζάρει με τους δύο γιους της, όταν ήταν ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία.

Φορώντας το μαγιό της, εντυπωσιάζει με τις εκπληκτικές αναλογίες της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τα 5 μέχρι τα 20 της χρόνια έκανε πρωταθλητισμό. Πρώτα στη γυμναστική και έπειτα στο στίβο. Το σώμα ήταν ανέκαθεν σε εντυπωσιακή φόρμα.

Ο Φίλιππος και ο Νικόλας ποζάρουν στον φακό και η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν: «Έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ τα αγόρια μου, αλλά για μένα θα είναι πάντα τα μωρά μου. Όπως σε αυτή τη φωτογραφία πολλά χρόνια πριν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λιγότερο από μία ημέρα η φωτογραφία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 27.000 like.

 

 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε δηλώσει για τους γιους της: «Το μικρόβιο του αθλητισμού το έχει ο μεγάλος. Είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής. Το παιδί αυτό πρώτα κλότσησε και μετά περπάτησε. Είναι πάρα πολύ καλός. Ο μικρός έχει πάρει το καλλιτεχνικό μου, έρχεται στο θέατρο, κάνει παραστάσεις στο σπίτι, στήνει σκηνικά και παίζει έργα».

Διαβάστε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου -Η φωτογραφία με την πανέμορφη αδερφή της απέσπασε χιλιάδες like