AP
AP
SHARON TATE

Η Χίλαρι Νταφ θα ενσαρκώσει την Σάρον Τέιτ -Η μεταμόρφωσή της με 60’s look


Μια νέα ταινία για τη δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το ψυχολογικό θρίλερ θα ονομάζεται «The Haunting of Sharon Tate» και θα πραγματεύεται τη δολοφονία της συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι και πέντε φίλων της από τους φανατικούς ακολούθους του Τσαρλς Μάνσον

Τον Αύγουστο του 1969, η 26χρονη τότε ηθοποιός ήταν έγκυος. Θα γεννούσε σε 2 εβδομάδες. Εκείνη τη μέρα βρισκόταν στο σπίτι της στο Χόλυγουντ με φίλους της ενώ ο διάσημος σκηνοθέτης και σύζυγός της έλειπε από την πόλη.

Η ηθοποιός που θα παίξει την Σάρον Τέιτ είναι η Χίλαρι Νταφ, καθώς υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, κυρίως στα χρώματα.

H νέα ηθοποιός υιοθέτησε ένα 60’s look για να την ενσαρκώσει. Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram αποκάλυψε τα μακριά ξανθιά σπαστά μαλλιά της και το smokey eye makeup, για τις ανάγκες του ρόλου. Σε προηγούμενη ανάρτηση, φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα με άσπρα πουά κρατώντας ένα ψεύτικο μωρό.

«Είχα την απίστευτη ευκαιρία να υποδυθώ την Σάρον Τέιτ τις 2 τελευταίες εβδομάδες σε μια ανεξάρτητη ταινία. Ήταν μοναδική γυναίκα και ήταν μεγάλη τιμή μου», έγραψε στα social media.

Η ταινία θα διηγείται τις τελευταίες μέρες της άτυχης ηθοποιού μέχρι τον βίαιο θάνατό της, από τη δική της οπτική γωνία.