AP Images
AP Images
08|02|2018 17:04
SHARE
HAIR QUEEN

Η Τζέσικα Μπίελ έκανε στα μαλλιά το bronde που θέλουμε όλες για την άνοιξη


Η Αμερική κινείται σε ρυθμούς Super Bowl και οι Αμερικανοί σε ολόκληρη τη χώρα παρακολουθούν με ανάμεικτα συναισθήματα το σόου που έδωσε στο ημίχρονο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Λίγο πιο πέρα, στην εξέδρα, η Τζέσικα Μπίελ, ηθοποιός, κούκλα και γυναίκα του Τζάστιν έκλεβε την παράσταση με τα νέα εκπληκτικά μαλλιά της. 
Η 35χρονη ηθοποιός από τη Μινεσότα, σχολιάστηκε από κακεντρεχείς στα Όσκαρ, επειδή απο τις ρίζες των μαλλιών της ξέφευγαν κάποιες λευκές τρίχες. Τότε διαβάσαμε άρθρα όπως «Η ηθοποιός που αγκαλιάζει τα γκρίζα μαλλιά» και «Η Τζέσικα Μπίελ γκρίζαρε και το χαίρεται» και όπως όλα τα χαιρέκακα κείμενα, έτσι κι αυτά εστίαζαν μόνο στο γεγονός ότι αυτή η θεά μεγαλώνει. 
Το νόημα ωστόσο ήταν άλλο. Όλοι μεγαλώνουμε και δεν πρέπει αυτό να μας τρομάζει. Τα γκρίζα μαλλιά και η (άτιμη) βαρύτητα είναι μέρος μόνο των αλλαγών. Οι εμπειρίες, η αγάπη που παίρνουμε και δίνουμε, οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας είναι τα σημαντικά. 

Ας πάμε όμως στα μαλλιά της Τζέσικα. Η ηθοποιός επέλεξε να τα ανοίξει σε φυσικούς τόνους με την τεχνική του bronde. Να κάνει δηλαδή αυτό το ωραίο ξάνοιγμα, που θα είχε μετά από ένα μήνα διακοπών στις Κυκλάδες. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν ότι το bronde, είναι το brunch των χρωμάτων για τα μαλλιά και καλύπτει το κενό που δημιουργούσε το ombre με την απόσταση που άφηνε στη ρίζα.

Με σχεδόν φυσικά καστανόξανθα η Τζέσικα Μπίελ δείχνει εκπληκτική.