NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Σπάνιο κλικ! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ποζάρει σαν ντίβα άλλης εποχής


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μας προέτρεψε να κάνουμε μαζί της ένα ταξίδι στο χρόνο.

Δεκατέσσερα χρόνια πριν η ερμηνεύτρια έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις της, ποζάροντας στον φακό του ταλαντούχου φωτογράφου, Βαγγέλη Κύρη.

Δυναμισμός, πάθος, επιβλητικότητα, γοητεία, μυστήριο: η Άλκηστις Πρωτοψάλτη φωτογραφήθηκε σαν ντίβα άλλης εποχής και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της.

Κάποιοι θυμούνταν αυτή την φωτογράφισή της για το περιοδικό Diva που δεν κυκλοφορεί πια.

Η ερμηνεύτρια δημοσίευσε το συγκεκριμένο καρέ και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάθος», φωτογραφία από τον Βαγγέλη Κύρη. 2004. Φωτογράφιση για το περιοδικό Diva». Αρκετοί ήταν εκείνοι που την αποκάλεσαν «ντίβα».

Ενα από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ξεχώρισε, μας άρεσε και το μοιραζόμαστε: «Το να είσαι «ντίβα» δεν σημαίνει μόνο ότι έχεις ιδιαίτερες ικανότητες στο τραγούδι. Εχει να κάνει πιο πολύ με τη στάση σου στους ανθρώπους. Η καρδιά μιας αληθινής ντίβας είναι ανοιχτή. Μπορεί να «παίζει» με τους δικούς της κανόνες αλλά αυτοί οι κανόνες έχουν καλοσύνη και ευγένεια».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μιλά μόνο μέσα από τα τραγούδια της. Ζει με ενθουσιασμό κάθε στιγμή και τη γιορτάζει. Με χαμόγελο. Σαν αληθινή ντίβα. 

 

 

“Passion” photo by Vangeliskiris. Tbf 2004 #Καλημέρα!!!#greece #specialconcept #photoshooting περιοδικό DIVA εξώφυλλο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις 8 Φεβ, 2018 στις 11:42 μμ PST