Getty Images
Getty Images
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ

H 19χρονη κόρη της Ούμα Θέρμαν μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψή της εμφάνιση


Η 19χρόνη κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χωκ κάθισε στην πρώτη σειρά στο σόου του Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδα της Νέας Υόρκης και έκλεψε την παράσταση.

Η νεαρή Μάγια είναι εκκολαπτόμενο μοντέλο και το να καθίσει στην πρώτη σειρά ήταν πολύ καλή κίνηση, καθώς μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων με την κομψή εμφάνισή της.

Η κόρη των δύο διάσημων ηθοποιών φόρεσε ένα λαδί κοντό παντελόνι με λινό σακάκι στο ίδιο χρώμα και ένα basic μπεζ μπλουζάκι συνδυασμένο με ένα ασημένιο μενταγιόν. Φόρεσε μαύρα χαμηλά πέδιλα ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους.Tο κραγιόν της ήταν σε κοραλί απόχρωση ενώ το πεντικιούρ της σε μπορντώ χρώμα.

Τα μαλλιά της έπεφταν ελαφριά σε ένα μακρύ bob.

Οταν γίνεται αναφορά για εκείνη στα ξένα μέσα ενημέρωσης, η σύγκριση με τη μητέρα της, Ούμα Θέρμαν, είναι αναπόφευκτη. H Μάγια έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τους γονείς της σε επίσημες εκδηλώσεις και στο κόκκινο χαλί και η παρουσία της χαρακτηρίζεται «γοητευτική και διακριτική».

GETTY
GETTY

Εχοντας κάνει σπουδές στην υποκριτική και με διαβατήριο την γοητεία της, η Μάγια θέλει να επιτύχει αλλά παραμένει άτομο χαμηλών τόνων. 

Μάλιστα, πρωταγωνίστησε σε μίνι σειρά του BBC, βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα «Μικρές κυρίες».

Instagram/maya_hawke
Instagram/maya_hawke

Η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εμφανής, στα χρώματα, στο πρόσωπο αλλά και στα μαλλιά.

Instagram/modabambinimedia
Instagram/modabambinimedia