Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς | 0 bovary.gr
Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς | 0 bovary.gr
13|02|2018 12:00
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς


Οι πρωταγωνιστές της σειράς που άφησε εποχή στην ιδιωτική τηλεόραση συναντήθηκαν ξανά, δέκα χρόνια μετά το τέλος της.

Η επιτυχία του «Παρά Πέντε» δεν ήρθε στο παρά πέντε. Το καλοδουλεμένο σενάριο, το ευφυές χιούμορ της και το καστ που «έδεσε» από την πρώτη στιγμή έφεραν σταδιακά και σταθερά την επιβράβευση με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μετά το φινάλε της σειράς, ήρθαν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους πρωταγωνιστές της.

Γιώργος Καπουτζίδης, Αγγελική Λάμπρη και Σμαράγδα Καρύδη συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η τελευταία στον Alpha.

Η εκπομπή «Νότα μία» φιλοξένησε τους ηθοποιούς – και μαζί τους είδαμε και την Μαριέλλα Σαββίδου που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Οι πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε πόζαραν στον φακό και η φωτογραφία τους δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της Σμαράγδας Καρύδη και της Αγγελικής Λάμπρη στο Instagram.

 

 

«Με την τηλεόραση ένιωσα δημόσιο πρόσωπο, και πριν το Παρά Πέντε, αλλά κυρίως μετά. Με την κωμωδία γίνεσαι πολύ οικείος, σε γνωρίζουν, σε ξέρουν, σου μιλάνε στο ενικό. Κι εμένα αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει να μου μιλάνε στον δρόμο» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου η Σμαράγδα Καρύδη.

«Στο «Παρά 5», πράγματι, φτιάχτηκε ένα παρεϊστικο κλίμα. Ημασταν όλη μέρα μαζί. Τελικά δεν κράτησα με όλους. Με τον Αργύρη και την Αγγελική ήμαστε φίλοι από πριν και συνεχίζουμε. Τους αγαπώ και μ΄ αγαπάνε πολύ. Η Σμαράγδα ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα πιο πολύ μέσα στη σειρά και την αγαπώ πάντα. Δεν έχουμε κοινή καθημερινότητα, αλλά έχουμε δυνατά συναισθήματα» έχει δηλώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο bovary.gr για τη σχέση του με τους ηθοποιούς της σειράς, μετά το τέλος της.

 

 

#ερχονται στο χώρο σας με εχεμύθεια #νοταμιαβραδιατικα @ykapoutzidis @aggelikilampri_official @mariellasavvides #staytuned

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις 30 Ιαν, 2018 στις 4:22 πμ PST