NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ CABARET

Η Ελευθερία Ρήγου αδυνάτισε κι άλλο κι έκανε σικ εμφάνιση σε πρεμιέρα


Τη φετινή θεατρική σεζόν, η Ελευθερία Ρήγου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δουλειές με φούντες» που σημειώνει επιτυχία στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη.

Η ηθοποιός έγινε ευρύτερη γνωστή τη δεκαετία του 90’ μέσα από ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για εκείνη την εποχή: «Δεν νοσταλγώ τίποτα από την εποχή που ήμουν συνεχώς στα φώτα. Ήμουν μια μηχανή που δούλευε και ποτέ δεν χαιρόταν. Ίσως δεν είχα την ωριμότητα να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συνέβαινε τότε. Ζύγιζα μόλις 48 κιλά, δεν προλάβαινα να φάω, να κοιμηθώ».

Αρκετά χρόνια μετά, ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπώρησε (έχει δηλώσει ότι έπασχε από τη νόσο Hashimoto) αλλά η ίδια κατάφερε να το διαχειριστεί με θέληση χάνοντας το περιττό βάρος που πρόσθεσε στο σώμα της.

«Ακόμα θυμάμαι τα κολάζ που έφτιαχναν με το πώς ήμουν είκοσι χρόνια πριν και το πώς είμαι τώρα. Σαν την ωραία της ημέρας που έγινε η άσχημη της νύχτας. Το Internet έχει απίστευτη δύναμη, όλα τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα. Στην αρχή προσπάθησα να το δω χαλαρά και με χιούμορ, έλεγα στον εαυτό μου πως ακόμα μετράω και γι’ αυτό ασχολούνται μαζί μου. Κατόπιν κοιτώντας προσεκτικά τη φωτογραφία μου, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήθελα να ποζάρω στο φακό, συνειδητοποίησα πως είχα παραμορφωθεί πολύ, δεν θύμιζα σε τίποτα την παλιά μου εικόνα, ταρακουνήθηκα, έπαθα σοκ και έτσι μπήκα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα και να χάσω κιλά» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η Ελευθερία Ρήγου έχει πλέον μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Πριν από δύο ημέρες, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Cabaret», που ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς.

Η Ελευθερία Ρήγου έκανε μια άκρως κολακευτική εμφάνιση επιλέγοντας παντελόνα, λευκό πουκάμισο και μπλε σκούρο blazer.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

H ίδια διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή της και τα δύσκολα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

 

 

Στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη δίνει τον καλύτερό της εαυτό και η ερμηνεία της είναι απολαυστική! 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency